Välkommen till IF Böljan, Falkenberg!
IF Böljan är Falkenberg kommuns största idrottsförening. Fotboll är vår kärnverksamhet och vi har ca: 20-25 olika lag varje år som deltar i ca: 500 matcher under en utomhussäsong i seriespel och diverse cuper. Matcherna omfattar i genomsnitt bara en tredjedel av lagens verksamhet då det dessutom är 2-4 träningar i veckan utöver match.

Vi genomför varje år många ledarutbildningar och föreläsningar, Bobergsläger, landslagets fotbollsskola och fotbollslekis för våra yngsta. Vi arrangerar under ett kalenderår Nyårscupen, vi är medarrangörer till Allsång på Vallarna, vi arrangerar Midsommar på hemvärnsgården.

Vi är aktiva i sociala projekt på hemmaplan men även utomlands. Mellan alla dessa aktiviteter så engagerar vi oss i marknadsföring och arbeten som bidrar till att vår förening får en ekonomisk förutsättning till vidareutveckling.

Vill du bli medlem i vår förening? Klicka då här!
Elitettan 2018
2017-11-12 21:20

Landslagets fotbollskola
2017-05-02 08:50

Välkommen till årets upplaga av Landslagets fotbollskola. Du som är fotbollsintresserad och mellan 8-12 år har chans att få delta i några roliga och intensiva dagar den 19-21/6 på Falkenbergs IP tillsammans med våra professionella ledare. Pris: 850 kr / deltagare.

Anmälan er HÄR >>

IF Böljan Falkenberg utökar marknadsorganisationen
2017-03-28 18:41
Marcus Weidenlöv
IF Böljan Falkenberg har sedan december inlett ett samarbete med Team Morris med bl.a. Marcus Weidenlöv som ny försäljningsansvarig för klubben. Marcus Weidenlöv med Team Morris övriga marknadssupport ingår numera i IF Böljans marknadssorganisation. För mer information kontakta ordförande Jari Kinnunen.
Matcher/resultat, Fotbollslekis, Landslagets fotbollskola
2017-03-19 23:06
Aktuella matcher/resultat: en länk till föreningens alla matcher (utom Alliansen), se Aktuella matcher och resultat >>

Fotbollslekis: startar den 6:e maj, se datum/tider >>