Flickor 03

Tack för allt!!!
2017-10-18 13:44
Vi är så tacksamma för att vi fått vara med om allt kul under denna säsongen. Den är visserligen inte slut ännu men det känns ändå som det är dags för en summering av utesäsongen 2017.
Seriespelet var oftast en ganska behaglig resa. Vi tampas alltid hårt mot HGH men annars vann vi oftast med stora siffror. Vi vill spela tuffa matcher för att utvecklas och vi hoppas att serien blir hårdare nästa år. Vi vann serien och det ska vi vara stolta och glada över.
Höjdpunkterna under 2017 har självklart varit Gothia Cup och Quality Hotel Cup. Två väldigt olika cuper och roliga på två helt skilda sätt.
Gothia är en upplevelse för livet. Världens största ungdomsturnering och vi gjorde ju en superinsats under veckan och lyckades komma till åttondelen. Det är riktigt bra! Vi tar med oss härliga minnen från Göteborg och fler än vi tränare längtar nog tillbaka.

Quality Hotel Cup var en riktig rysare som avslutning av utesäsongen. Konstgräs och hur många matcher som helst kändes det som. Vi bodde så bra på hotellet och fick umgås med flera andra lag,varav ett av lagen var HGH. Vi gjorde även här flera riktigt bra insatser och var snubblande nära att vinna över slutsegrarna, Sävedalen. Men vi blev vinnare till slut i alla fall, i B-slutspelet. Hur kul som helst!

Vi ledare är mycket nöjda över alla er tjejer. Ni har skött er så bra när vi har varit iväg på våra resor. Ni sköter alltid er bra under matcher och det ska ni ha all heder av. Det är inte alltid lätt att hålla humöret uppe när saker och ting inte går som man tänkt men ni har verkligen klarat av det.

Vi måste tacka flera som ställt upp i vått och torrt.
Tack alla föräldrar som kör fram och tillbaka till träningar och matcher.
Tack alla som fixar fika och säljer.
tack alla föräldrar som står i kiosker under seniormatcherna.
Tack alla som hjälpt oss ekonomiskt genom säsongen. Vi har haft ett antal sponsorer som stöttat oss och det har varit sååå värdefullt. Utan er hade vi inte kommit till några cuper utan fått nöja oss med lite glass och läsk. Ingen nämnd, ingen glömd men ni vet själva vilka ni är, tack som f-------n.
Tack alla 02:or och 04:or som stöttat oss när vi inte har kunnat få ihop tillräckligt många på matcher och cuper. Ni har varit grymma!
Christer, Fredrik och Mattias
Värö - IF B 1-3
2017-09-12 18:23
Sista seriematchen och vi spelade bra igen. Många borta men vi fixade det i alla fall. Nytt spelsystem i andra och det fungerade. Vi vann, matchen och serien. Grattis tjejer!!!
IF B-HGH 1-8
2017-09-10 13:36
Jaha, vad ska vi skylla på idag? Jo att......HGH var mycket bättre än vi, i andra halvlek i alla fall. Ganska så mycket bättre i andra halvlek . Vi höll på att vinna första halvleken med ett noll men domaren la till en minut av någon anledning och då gjorde HGH två mål. Slarvigt av oss och inte så lite kämpigt att förlora ledningen precis innan paus. Vi spelade helt ok i första och gjorde ju det första målet vilket var viktigt och vi såg fram emot den andra halvleken med tillförsikt.
Lite motigt att gå ut i andra med två snabba mål i baken men vi lovade varandra att jobba på stenhårt.
Tyvärr lyckades vi inte med det. Vi blev trötta och tappade helt fokus på vårt spel och slog bort för alldeles för mycket, fick bara jaga boll. Vi orkade inte med bara en avbytare och tyvärr blev det för många mål emot oss. Men HGH hade ett riktigt vasst lag idag och det är inte många 02-03-lag i Halland som vinner över dom. Så vi får ta nya tag och köra på stenhårt under veckan för att göra ett snyggt avslut mot Värö till helgen.

Bryt ihop och kom igen!
IF B-Astrio 5-3
2017-09-09 22:14
Äntligen en match som var jämn och vi fick kämpa för att vinna. Vi spelade inte vår bästa fotboll utan det blev mycket kämpa och då spelar vi inte lika bra. Men vi vann och vi gjorde fem mål vilket räckte idag. Thea gjorde sin första match idag och vi hälsar henne välkommen i laget.
Fotbollslekis, kiosk och allsång.
2017-09-08 13:55
12/11 Kiosk Arenan Böljan-Östersund 13.00 (Carola, Fredrik, Emma, Maribelle, Viktoria)

27/4 Kiosk Fbg:s IP Böljan herr- Långås/Morup 19.30. (Kiosk: Ylva/Agneta/Niklas Alma, Isa, Stina)

6/5 Fotbollslekis på Falkenbergs IP. 10.00-11.00. Samling på IP 9.30.

15/5 Föreläsning i klubblokalen 17.30-18.30. "Kost och vila"

18/5 Kiosk Arenan Böljan-Kungsbacka 19.00 (Anna.S ,Fredrik, Carola, Zelda, Emma)

16/6 Kiosk Fbg:s IP Böljan herr-Kung Karl 19.00 (Patrik, Mathilda, Tuva)

7/8 Allsång på Vallarna (Carola, Linda & Urban, Ylva)