Välkommen till F2007

Vi är ett glatt gäng som drar igång utomhusträningen onsdag 2 maj. Våra träningstider utomhus är måndagar och onsdagar 18:00-19:30 på Falkenbergs IP. Träningstiderna är uppdaterade i kalendern i menyn ovan. Kalendern går utmärkt att prenumerera på i din mobiltelefon. Då får du in såväl träningar som matcher och andra arrangemang.

Sugen på att prova på fotboll? Välkommen!

För att du inte ska skada dig är det viktigt att du har benskydd. Vill du fortsätta med fotboll? Då är det bra att ha fotbollsskor för att inte halka så mycket i gräset.

Har du provat på och vill fortsätta träna med oss? Registrera dig här

Chris, Daniel, Jennie och Magnus
Tränare F2007

Bilder från Tölöcupen 3 juni 2018
2018-06-04 22:13

Fler bilder (+11) >>
Fotboll...med F07-laget det är ändå något utöver det vanliga. Så mycket mer än vem som gjort mest mål och släppt in minst. Snarare handlar det om den resa som var och en av spelarna är ute på tillsammans med oss alla andra. Någon fick göra sitt första mål, någon annan gjorde sin första nick och en tredje sin första målvaktsräddning. Fotboll med dessa tjejer har så många vinnare. Den som ser luckan och slår passningen, den som får en målchans och går på avslut, den som ser motståndarnas farlighet och gör hemjobbet och stänger ytan eller snor bollen. Så många vinnare som idag tar del av glädjen av att spela tillsammans. Lika glada oavsett om vi eller motståndarna gjorde flest mål i slutändan.

Våra vinnare, i vårt lag, på vår resa tillsammans. 💙⚽️💙 Heja Böljan! Tack för en härlig fotbollsdag!
Ändrade träningstider nu börjar vi 18:00
2018-05-07 22:07
När vi nu kört vår första hela träningsvecka, så visade det sig att vi har möjlighet att komma igång lite tidigare på både måndagar och onsdagar. Träningstiderna kommer därför vara 18-19:30 framöver. På måndagar ha vi träning på konstgräset och på onsdagar på den plan som är närmast omklädningsrummen.

Chris, Daniel Jennie och Magnus
Matcher och andra uppdrag våren 2018
2018-04-28 12:45
Nu är samtliga matcher inlagda i kalendern, liksom våra andra uppdrag. Samtliga spelare har blivit inbjudna till 8 matcher, bollkalleuppdrag, Allsång på Vallarna samt Maskotuppdrag hos FFF. Inbjudan har skickats via e-post till den adress/de adresser ni har registrerade hos Böljan. Har du inte fått några e-postmeddelanden, kontrollera först ditt skräppostfilter och hör sedan av dig till Jennie. Avsändare är IF Böljan på adressen no_reply@utskick.sportadmin.se

I respektive inbjudan finns såväl samlingstid som sista svarstid. Klicka på länken "Svara på kallelse". Där ser ni aktuell information, samt möjlighet att kommentera ert svar. På hemmamatcherna där ert barn deltar, vill vi att ni skriver in om ni har möjlighet att hjälpa till med fika (baka, kaffe, saft och fixande) samt om ni har möjlighet att agera matchvärd.

Matchvärd är nytt för i år och ska finnas på samtliga hemmamatcher. Det ska inte vara någon av oss ledare som coachar laget, utan behöver vara en förälder eller liknande. Matchvärdens huvudsakliga uppgift är att skapa en bra miljö i samband med våra matcher. Kortfattat kan man säga att matchvärden ska finnas där för att stötta domare innan, under och efter matchen och se till att det är god stämning runt planen. Rekommendationen är att matfärden är på plats och tar emot motståndare och domare innan match så att ledaran kan fokusera på laget. För att visa att man är matchvärd, så finns det lila västar som man bär under uppdraget. Vi tänker att uppdraget utförs av två personer tillsammans per hemmamatch.

Angående vilken spelare som är inbjuden till vilken match, så har vi delat in tjejerna i fyra olika grupper. Dessa har sedan kombinerats i olika kombinationer för att alla ska få spela med alla. Men också för att vi tränare ska ha en tydlig struktur i vilka som spelar och när. Ibland har en del spelare match två dagar i rad, men då har det inte varit möjligt att lösa på annat sätt utan att ha två fasta lag. Detta för att vi haft avsikten att spelarna ska känna att vi är ETT lag och att man spelar med alla spelare.

För att det ska vara enklast för oss att planera, så skulle vi vilja att ni svarar på inbjudningarna så snart som möjligt. Tack för hjälpen!

Chris, Daniel, Jennie och Magnus

Samtliga matcher visas i menyn ovan under Matcher. Samtliga arrangemang, inkluderat träningar, matcher och uppdrag finns i Kalender i samma meny. Prenumerera gärna på kalendern och för att hålla koll på ditt barns matcher och inbjudningar, ladda hem Sportadmins medlemsapp till din telefon. Fråga Jennie på träningen om du behöver hjälp med att få det att fungera.
Bilder från vårt bollkalleuppdrag 21 april
2018-04-21 18:37
En härligt solig dag på arenan när Böljans damer tog emot Västerås och där vi stöttade upp med 9 bollkallar till matchen. Tjejerna tyckte det var kul och hade periodvis mycket att göra.

Fotbollsmatchen då? Jo, Böljan tog ledningen i första halvlek och hade flera bra chanser såväl i första som i andra, men det blev istället ett mål för Västerås i andra halvlek och matchen slutade 1-1.