Välkommen till P10
Välkomna till IF Böljan P10/11.
Vi är ett glatt gäng killar som leker fotboll på onsdagar. Vi tränar på klassiska Falkenbergs IP onsdagar Kl. 17.00 till kl. 18.00.

CUP
2017-09-11 08:39
God morgon. Nu till helgen har vi killarnas sista sammandrag tillsammans vilket vi alla tycker är lite tråkigt. Vi har kollat upp om det finns någon cup för oss att deltaga i. Till vår förvåning så hittade vi ingen som har 3-manna spel. Då tog vi saken i egna händer och startade en egen, böljancupen. Cupen kommer spelas den 30/9 på IP. Så nu hoppas vi att de andra lagen vi mött är sugna på detta med. Eftersom vi arrangerar det så hoppas vi ni vill och kan hjälpa till med kioskverksamheten. Än så länge så vet vi inte om det blir av. Allt beror på hur många lag som anmäler sig. Så nu håller vi tummarna för att de andra föreningarna kan ställa upp med.
🔵⚪️🔵 tränarna 🔵⚪️🔵
Igång igen efter sommaruppehåll.
2017-08-03 12:31

Hej hej,

Vi vill börja med att tacka för en väldigt bra träning idag pöjkar, grymt jobbat👍
Känns kul att va igång igen efter uppehållet😊
Vill också passa på att hälsa Christian Alcaraz välkommen som tränare till oss⚽️

-Nästa träning tänkte vi ta ett snack om sammandraget som vi håller inom kort.
Om ni har frågor, tankar och/eller idéer så är det bra om de kommer upp då så att vi har tid på oss att förbereda.
Hjälps vi åt så blir detta hur bra som helst😊

-Är det någon som fortsatt har problem med att bli medlem så kan vi ta det nästa träning också.
(Har ju varit lite si och så med de där).
Medlemskap är också en förutsättning för att kunna spela sammandragen.

Tränarna:

Christoffer, Jan-Anders, Anders, Johan, Mattias, Christian

SAMMANDRAG
2017-05-10 06:50

Hej hej,

Här kommer laguppställningarna inför helgens sammandrag i Okome.
(Vid förhinder så hör av er snarast).

Böljan Blå:

Karl Kibsgaard
Benjamin Wennergren
Melvin Nilsson

Vi samlas på IP kl09:15 på söndag och åker gemensamt därifrån till Klockarevallen (Okome).
Om ni ändå vill åka själva så måste ni meddela oss tränare så vi vet om detta innan samling.
Första matcherna startar kl10:30👍
(Fullständigt matchprogram kommer på fredag).

Vid frågor och funderingar så tveka aldrig på att ta de med oss tränare.

Dags för sammandrag.
2017-05-03 08:32

Hej alla,

Vi börjar närma oss första sammandraget/matchdagen.
Och för er som inte varit med tidigare så samlas alltså alla lagen i närregionen för vår åldersklass och spelar ett antal matcher under samma dag.
Nytt för i år är att vi kommer spela en form av tremanna spel och med anledning av detta så har Böljan p10/11 anmält 4 lag för vårsäsongen 2017.

Den 14 maj håller Apel99 sammandrag på Klockarevallen i Okome.
Första matchen startar kl 10:30 och ifall det blir 4 matcher/lag så ska vi vara klara
ca kl 13:30.
(Matchprogram får vi förhoppningsvis snart).

Med tanke på att vi räknar på 24 pojkar till sammandraget (6pojkar/lag), så kommer det innebära att några får stå över denna gången.
Men ni kan då trösta er med att det kommer hållas två sammandrag till under våren.

Vid frågor så tveka aldrig att kontakta/prata med någon av oss tränare:)