Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
IF Böljan vit
5 - 2
IF Centern
IF Böljan vit5 - 2IF Centern

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:mån 04 juni, 19:30
Plats:Falkenbergs IP B
Tävling:
Matchnummer: 071793019
Samling:18:15, Klubblokalen på IP
Aktivitetsinfo: Match mot serieledarna Centern.
Trupp:Alma Andersson
Elina Bengtsson
Emelie Bergbom
Emma Andersson
Evin Akgün
Felicia Bergbom
Isa Sundén
Stina Wisén
Tuva Persson
Viktoria Berta
5-2!
2018-06-04 23:39
Vilken insats av våra tjejer!
En på förhand mycket svår match visade sig bli till en riktig fight. Vi visste att Centern är bra och vi gick in med inställningen att här skulle vi få ge allt. Och vi gav verkligen allt vi hade. En tuff DM match i benen och att göra en insats som denna är imponerande. Centern skickade iväg en boll på vinst och förlust som gick över Frida i målet och alla blev överraskade, det hade gått en minut! Vad hände? Oj vilken mardrömsstart och mer skulle det bli.
Tack och lov fick vi bara stå och vara överraskade i fem minuter. Stina på grymt målhumör gjorde oss lyckliga efter sex minuter. Det var tufft och hårt på plan och det var mycket som stod på spel vilket också visade sig vid sidan om planen. Engagerade ledare som har svårt att vara tysta gjorde att domaren var tvungen att lugna ner oss. Vi fick en straff efter 20 min som Tuva säkert satt och det var riktigt skönt att vara i ledningen.
Matchen var jämn med ett visst övertag för oss men Centern var ofta farliga i sitt omställningsspel och vi fick hela tiden vara på tårna.  Stina gjorde två till innan paus och Centern gjorde ett. I andra halvlek gick tempot ner och allt blev en enda lång väntan på slutsignalen. Engagemanget hos vissa av ledarna gjorde att domaren tröttnade och förvisade en av oss en bit bort och vi fick klara oss med två aktiva ledare. Det gick bra ändå.
Båda lagen var trötta och spelet blev inte lika intensivt som i första utan att det blev dåligt utan det var fortsatt bra underhållning. Stina gjorde kvällens sista mål genom att nicka med låret, 5-2. 
En skön seger och nu väntar vi bara på nästa match!

<< Tillbaka