SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IF Böljan
Fotboll

IF Böljan
6 - 2
Oskarströms IS
IF Böljan6 - 2Oskarströms IS

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:ons 01 maj, 15:00
Plats:Falkenbergs IP F
Tävling:
Matchnummer: 071763003
Samling:14:00
Säsongspremiär
2019-05-05 22:08
Idag hade vi säsongspremiär hemma på IP när våra tjejer mötte Oskarströms IS. Det var ett gäng laddade och förväntansfulla tjejer och ledare som kom till samlingen. Gräsplanen var härligt grön och tillsammans med en god skara föräldrar njöt vi av en härlig fotbollsmatch.
Vår ambition från tränarhåll är precis som tidigare att låta alla utvecklas och att låta laget utvecklas. Det innebär att vi spelar på sikt, låter spelarna träna sig att spela på alla positioner. Vi ser matchen som ett träningstillfälle, men med den extra kryddan av att få på sig matchställ och få chansen att träna oss och mäta oss med andra lag utifrån saker vi pratat om och tränat på under träningarna. 

Det vi tar med oss från idag är att vi förbättrat oss i passningsspelet. Trygga och säkra passningar till rätt adress. Vi klarar av att spela och använda oss av de tomma ytorna. Vi är bättre i positionsspelet såväl framåt som bakåt. Inkasten är snabbare och ännu bättre än tidigare. Spelarna tar också för sig bättre på planen. 
Extra roligt var det att vi hade många olika målskyttar, där ett par av dem gjorde sina allra första mål. Lika viktiga är dock alla härliga framspelningar och löpningar för att vara spelbara.

Nu ser vi fram emot nästa match som är redan på lördag. Välkomna då kl 11.00 på IP när vi möter WRY.

<< Tillbaka