SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IF Böljan
Fotboll

IF Böljan Falkenberg
vs
Falkenbergs FF
IF Böljan FalkenbergvsFalkenbergs FF

  INFORMATION

Matchstart:lör 04 maj, 12:40
Plats:Falkenbergs Idrottsplats
Samling: Falkenbergs IP
Aktivitetsinfo: Se hit!

Kioskschema

I skrivande stund har vi tyvärr inte fått klart med alla datum för våra hemmamatcher. Det vi vet är att varje lag ska spela tre-fyra hemmamatcher under våren och då behöver laget ordna med kiosk. Vi tänker att två-tre föräldrar hjälps åt med kiosken varje match, då finns utrymme för att turas om att titta på matchen eller om någon skulle bli sjuk och få förhinder.

Vi ordnar med en kioskväska där allt man behöver inför kiosken finns. Kaffe och tevatten kokar man på Böljans kansli på Falkenbergs IP (där matchen spelas). Vi hoppas också kunna låna ett bord där. Om man vill baka något till kiosken får man såklart gärna göra det, men det är inget tvång!

Kioskväskan finns att hämta hemma hos oss på Falkvägen 8 innan matchen. Hör av er i god tid så att vi säkert är hemma. Om vi är på plats första matchen så tar vi såklart med den men annars ska den hämtas av någon av de kioskansvariga.

Vi försöker meddela kioskansvarig i så god tid som möjligt. Om man inte kan fixa kiosk den match man blivit tilldelad är det upp till en själv att byta med någon. Som det ser ut nu kommer man att ansvara för kiosken en gång på våren och en gång på hösten. Vi får pröva oss fram och se hur det funkar!

Första två matcherna spelas den 4 maj och följande behöver ställa upp och fixa kiosken den här dagen.
Match 11:30 Benjamin, Elias och Dogge.
Match 13:30 Alvin, Mio och Edvin.

Lagen 4/5, Falkenbergs IP

Böljan Blå, match 13:30
Alvin
Mio
Edvin
Amin
Lorent
Kevin
Louie
Albin
Caspar
Anton

Hör av er om det är några oklarheter eller om ni har några frågor!

Trevlig kväll!

<< Tillbaka