Halmia - Böljan 1 - 1(1 - 0)
2019-03-07 11:56
Målskytt Stinalisa ass Stina

Laget
Ina
Amanda E Jennifer Ellen Evelina
Joffe Matilda Elvira
Sofia Stinalisa Amanda J

Avb
Isabelle
Maja Å
Stina
Tuva

För andra gången denna säsongen så möter vi Halmia. Första mötet slutade mållöst och gårdagens drabbning som var en DM match slutade 1 - 1. I båda matcherna har lagen visat upp en bra organisation försvarsmässigt men sen har det fattats en del i offensiven. Målchanserna igår var lätträknade varsin bra chans och någon halvchans men ändå en välspelad match match från båda lagen. Halmia tar ledningen på en hörna där vi står lite på hälarna och är passiva. Vi lyckas kvittera med kvarten kvar när Stina W hittar Stinalisa med en bra passning som hon förvaltar på bästa sätt med ett bra avslut i burgaveln.
Krysset innebär att båda lagen står på 4 p inför sista omgången i gruppen där vi ska möt Halmstad BK och Halmia möter Hyltebruk. Endast gruppsegraren är säker på att gå vidare men även två bästa grupptvåorna går vidare så det blir en spännande sista omgång