SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Summering, Böljan Vit - FF, 15/5
2016-05-16 13:40
Så var det dags för match igen och denna gång mot FF på hemmaplan. 

Förutom att i vanlig ordning kämpa så hade vi denna gång som målsättning att ta höga bollar (utsparkar/inlägg) före studs (på volley) samt att av ytterspelare göra snett bakåtpass från hörnflagga till anfallare för skott på mål. 

Killarna kämpar på bra och har högt bollinnehav i första halvlek som avslutas med 2-0 till Böljan. I halvlek pratar vi om att vårda bollen och att backarna gärna kan spela bollen mellan sig och målvakten i väntan på läge att påbörja press / pass uppåt. Vi berömmer även många bra försök att ta utsparkar på volley, både med huvud, bröst och på fot. Vi poängterar däremot att vi gärna ser ytterligare försök av ytterspelare att använda hela bredden för tillbakapass från hörnstolpen. 

Andra halvlek är mera jämn att vi får kämpa för att både hålla bollen samt att parera flera offensiver från FF. Killarna gör ändå en riktigt bra halvlek med ytterligare mål. Matchen slutar 5-1 till Böljan.

Bra kämpat och spelat allihop!