Bli medlem i IF Böljan Falkenberg
Välkommen till IF Böljan, Falkenberg!
IF Böljan är Falkenberg kommuns största idrottsförening. Fotboll är vår kärnverksamhet och vi har ca: 20-25 olika lag varje år som deltar i ca: 500 matcher under en utomhussäsong i seriespel och diverse cuper. Matcherna omfattar i genomsnitt bara en tredjedel av lagens verksamhet då det dessutom är 2-4 träningar i veckan utöver match.

Vi genomför varje år många ledarutbildningar och föreläsningar, Bobergsläger, landslagets fotbollsskola och fotbollslekis för våra yngsta. Vi arrangerar under ett kalenderår Nyårscupen, vi är medarrangörer till Allsång på Vallarna, vi arrangerar Midsommar på hemvärnsgården.

Vi är aktiva i sociala projekt på hemmaplan men även utomlands. Mellan alla dessa aktiviteter så engagerar vi oss i marknadsföring och arbeten som bidrar till att vår förening får en ekonomisk förutsättning till vidareutveckling.

Vill du bli medlem i vår förening? Klicka då här!
Angående Coronavirus
2020-03-15 09:36

IF Böljan förhåller oss till rekommendationerna från myndigheterna. Vi håller oss uppdaterade och fortsätter bedriva så mycket verksamhet vi kan inom ramarna för de riktlinjer som utformas och utvecklas. Se kommentar från folkhälsoinstitutet samt länk till SvFF nedan.
Med detta sagt så är det givetvis upp till varje lag, spelare, ledare att avgöra själva hur / om man vill bedriva sin träning. Ingen skall känna sig tvingad att träna / spela.

Johan Carlson, Generalsekreterare Folkhälsoinstitutet (13/3):

– Det finns ingen anledning att ställa in små evenemang. Hockey och fotbollsträning för ungdomar eller promenader med barn. Där finns inte de stora riskerna. Tvärtom är det viktigt att aktiviteterna pågår för hälsans skull. Att förlama samhället motverkar den allmänna hälsan.

Att tänka på

•         Tvätta händerna ofta med tvål
  •           Använd bara egen vattenflaska
  •         Hosta och nys i armvecket
  •         Undvik att röra ögon, näsa och mun
  •         Har du som aktiv sjukdomssymptom – Stanna hemma
  •         Är du som aktiv orolig – Stanna hemma
  •         Är du som förälder orolig – Låt barnen stanna hemma

IF Böljan styrelsen

Adidas dag 8/2 11,00 - 17,00
2020-01-31 12:33

En dag i fotbollens tecken där IF Böljan Falkenberg ihop med 5 andra adidas/Intersport föreningar är inbjudna!

Intersport kommer ha utprovning av klubbprofilen för alla föreningarnas medlemmar samtidigt som vi på adidas (ihop med ett eventbolag som heter Le Pacte) kommer ge alla möjligheten att prova säsongens nyheter gällande fotbollsskor.

Dessutom kommer det rullas ut en konstgräs matta i hela hallen för att kunna köra Speedshooting, dribblingsbanor etc.

Vi startade dessa event förra året och succén fortsätter 2020.

Falkenberg är utvalda av oss på adidas som en av endast ca 30 klubbar som får detta eventet, så det är viktigt att det blir bra uppslutning.

Ny damtränare
2019-11-21 18:04
IF Böljan Falkenberg har gjort klart med en ny damtränare.
Stefan Johansson, närmast från Trönninge IF dam kommer leda vårt division 1 lag kommande säsong.
Stefan har ett förflutet som ledare för Hallands flickor födda -90 och -92 och Leikins allsvenska juniorlag. På seniorsidan har han längre sejourer hos Kvibille BK herr och dam samt Halmia och Getinge dam.
Det är med andra ord en rutinerad kraft som ansluter.
Vi välkomnar Stefan och önskar honom och tjejerna lycka till under 2020.
Vi är en profil fattigare!
2019-07-09 20:43

Ett av de största, kanske det allra största Böljanhjärtat har slutat slå. Vår mångårige (1974-1998) ordf.

Karl-Jan ”Koje” Svensson

somnade idag in efter en tids sjukdom.  Det traditionella midsommarfirandet, som var ett av Kojes ”kall”, var inte det samma i år utan hans närvaro.

Nu blir det aldrig det samma!

Det är mycket som inte blir det det samma i föreningen, och vi är många som kommer sakna Kojes lite karga, men hjärtliga ton som man aldrig kunde tacka nej till.

När Koje frågade ställde man upp!

Koje lämnar ett stort tomrum efter sig som blir omöjligt att fylla.

Vi kommer givetvis att sakna alla de ideella timmar som han fortfarande la ner för föreningen,

men framförallt kommer vi sakna människan Koje....

Våra tankar går till Erna, Jan-Anders och Thomas med familjer.

Magnus Falkehag ordf.

IF Böljan Falkenberg