Bli medlem i IF Böljan Falkenberg
Välkommen till IF Böljan, Falkenberg!
IF Böljan är Falkenberg kommuns största idrottsförening. Fotboll är vår kärnverksamhet och vi har ca: 20-25 olika lag varje år som deltar i ca: 500 matcher under en utomhussäsong i seriespel och diverse cuper. Matcherna omfattar i genomsnitt bara en tredjedel av lagens verksamhet då det dessutom är 2-4 träningar i veckan utöver match.

Vi genomför varje år många ledarutbildningar och föreläsningar, Bobergsläger, landslagets fotbollsskola och fotbollslekis för våra yngsta. Vi arrangerar under ett kalenderår Nyårscupen, vi är medarrangörer till Allsång på Vallarna, vi arrangerar Midsommar på hemvärnsgården.

Vi är aktiva i sociala projekt på hemmaplan men även utomlands. Mellan alla dessa aktiviteter så engagerar vi oss i marknadsföring och arbeten som bidrar till att vår förening får en ekonomisk förutsättning till vidareutveckling.

Vill du bli medlem i vår förening? Klicka då här!
Julkampanj Intersport
2020-12-01 10:15

Ge bort sport i jul och stötta samtidigt vår förening!

När du köper dina julklappar hos vår samarbetspartner Intersport ges 3% tillbaka till föreningslivet. Du kan själv välja vilken förening du vill stötta – du väljer väl oss? - genom att koppla ditt medlemskap på Mina sidor. Självklart får du, precis som vanligt, tillbaka din bonus om 2–6% på dina privata köp. Så ju mer du handlar, desto mer bonus får du OCH vår förening. Snacka om win-win-win! Stötta din förening och ha chans på att vinna ett presentkort.

Handla tryggt på Intersport

Vi vill göra det enkelt och tryggt för dig att handla hos oss. Du kan smidigt boka dina varor online och snabbt hämta dem i butik eller få dem skickade hem till dig.

Nyårscupen inställd
2020-11-29 13:00
Vi tog i veckan det svåra och tråkiga beslutet att ställa in Nyårscupen.
Vi kommer tillbaka hösten 2021. Anmälningsavgifterna kommer att betalas tillbaka. Kontakta kansliet så vi får era kontouppgifter 034612236, info@ifboljan.nu

Black Friday Intersport
2020-11-20 14:13

Black Friday på Intersport! Den 23–29 november firar vår samarbetspartner Intersport Black Friday och ger minst 25% på allt* + massa grymma superklipp. Passa på att köpa allt från fotbollsskor och kängor till vinterjackor, träningskläder och prylarna för idrottssäsongen. *Erbjudandet gäller 23–29 november på ord. pris. Gäller ej på presentkort, elektronik, pulsklockor, cyklar/träningsmaskiner, el-scooter, Hövding, Thule, golf, föreningskläder, beställningsvaror.

Ingen seniorträning
2020-11-04 21:52
Med anledning av Region Hallans skärpta råd har vi ställt in träningarna för våra seniorer. Ungdomar födda -05 eller senare berörs inte.
Julklappstips
2020-11-02 11:55
Vattenflaska
Nu har vi tagit fram en vattenflaska med vår logga på.
Den finns till försäljning på kansliet.
Kostnad 40:- st.
F 13/14, 02/12 13:37