Bli medlem i IF Böljan Falkenberg
Välkommen till IF Böljan, Falkenberg!
IF Böljan är Falkenberg kommuns största idrottsförening. Fotboll är vår kärnverksamhet och vi har ca: 20-25 olika lag varje år som deltar i ca: 500 matcher under en utomhussäsong i seriespel och diverse cuper. Matcherna omfattar i genomsnitt bara en tredjedel av lagens verksamhet då det dessutom är 2-4 träningar i veckan utöver match.

Vi genomför varje år många ledarutbildningar och föreläsningar, Bobergsläger, landslagets fotbollsskola och fotbollslekis för våra yngsta. Vi arrangerar under ett kalenderår Nyårscupen, vi är medarrangörer till Allsång på Vallarna, vi arrangerar Midsommar på hemvärnsgården.

Vi är aktiva i sociala projekt på hemmaplan men även utomlands. Mellan alla dessa aktiviteter så engagerar vi oss i marknadsföring och arbeten som bidrar till att vår förening får en ekonomisk förutsättning till vidareutveckling.

Vill du bli medlem i vår förening? Klicka då här!
Allsång på Vallarna
2021-06-01 10:34

Det är nu bestämt att det blir Allsång i år, 3 kvällar med början den 19 juli.

Det blir två likadana 90 minuters föreställningar per kväll utan paus, en med start klockan 17.00, och en med start klockan 19.30.

Vi kommer endast att sälja säsongsbiljetter eftersom arenan är Coronasäkrad med grupper om 4 och 3 och 2 platser tillsammans + några singelplatser.

Priset för säsongsbiljetter är 1050:- st. Inga ståplatsbiljetter får säljas. Eftersom arenan är inredd för max 500 personer kan ni inte få era vanliga platser i år.

2021-06-01 09:21
Uppdaterade riktlinjer från SvFF ang covid 31 maj 2021, 16:45

Idag har SvFF publicert uppdaterat riktlinjerna ang covid-19 med tolkningar utifrån FHMS senaste beslut att göra lättnader i de allmänna råden from 1 juni och tillåta matchspel för spelare födda 2001 och tidigare, samt att publik tillåts vid matcher. Riktlinjerna är uppdaterade i sin helhet och samtliga förening uppmanas att ta del av dem och förmedla dem till föreningens samtliga ledare.

I de uppdaterade riktlinjerna finns förtydligande av de olika områden som nu omfattas av lättnaderna. FHMs generella restriktioner om att hålla avstånd, undvika trängsel mm ska alltjämt följas.

I korthet så gäller följande fr.o.m. den 1 juni.

• Yrkesidrottslag får både träna och spela matcher.
  • Övriga lag (barn- och ungdomslag samt seniorlag) får bedriva träningsverksamhet, genomföra matcher och tävlingar i mindre omfattning samt delta vid mindre cuper och läger.
  • Nya publikbegränsningar gäller fr.o.m. den 1 juni 2021 (se mer om detta via nedasntående länk).

Notera att lokala variationer kan förekomma mellan kommuner och regioner.

Viktigt att förhålla sig till är också att varje förening som är arrangör av match eller annan aktivitet avgör vad de kan ta ansvar för, vilket ska respekteras. De föreningar som hyr in sig på en arena har också arenaägarens regler att förhålla sig till.

Västergötlands FF har publicerat en video med tillhörande bildspel som även kan ses som riktlinjer för övriga distrikt (förutsatt att respektive region/kommun inte har ytterligare restriktioner).

Landslagets Fotbollsskola
2021-05-31 13:45

Landslagetsfotbollsskola IF Böljan Falkenberg

Nu är det dax att anmäla sig till årets fotbollsskola Falkenbergs Idrottsplats

I år kör vi fotbollsskolan i AUGUSTI

Vi startar den 9/8 kl.10,00

Var noga med att anmäla rätt storlek på t-shirten och om det finns någon allergi som vi bör veta.

Kostnad 850 kr, I detta ingår boll, t-shirt, vattenflaska, frukt och mat.

Sista dag för anmälan 23/7

Välkomna

IF Böljan Falkenberg

Riktlinjer vid träning och matcher
2021-05-10 11:37

Viktigt att ALLA ledare informerar sina föräldrar vad som gäller

Matcherna kan genomföras under förutsättning att alla andra restriktioner följs:

• Inte byta om och duscha gemensamt (i de fall det är nödvändigt med ombyte så behövs det gott om utrymme för alla och i möjligaste mån flera olika utrymmen)
  • Toaletter och Handsprit ska finnas lätt tillgängligt
  • Egen vattenflaska används
  • Ingen publik (tills vidare)
  • Närvarande lagfunktionärer håller lämpligt avstånd från varandra
  • Att ledare frågar sina spelare vid träning inför match och vid samling innan match om de är friska och uppmanar de som känner av minsta lilla symptom att stanna hemma.

FOTBOLLSLEKIS 2021
2021-04-02 06:33
Välkomna till höstens fotbollslekis på Falkenbergs IP!
Startar 10:00. Ingen anmälan krävs och det är helt gratis.
Angående Coronavirus så finns det i skrivandes stund begränsningar i antalet folk som får vistas på ett arrangemang så max en förälder per barn tills vidare.

Utrustning: Fotbollsskor är inget tvång, det går bra med gymnastikskor, m.m. Benskydd är bra så de får lära sig att använda det från början. Ta gärna med en liten flaska med vatten!

Datum i höst
14/8 kl.10,00