Bli medlem i IF Böljan Falkenberg
Välkommen till IF Böljan, Falkenberg!
IF Böljan är Falkenberg kommuns största idrottsförening. Fotboll är vår kärnverksamhet och vi har ca: 20-25 olika lag varje år som deltar i ca: 500 matcher under en utomhussäsong i seriespel och diverse cuper. Matcherna omfattar i genomsnitt bara en tredjedel av lagens verksamhet då det dessutom är 2-4 träningar i veckan utöver match.

Vi genomför varje år många ledarutbildningar och föreläsningar, Bobergsläger, landslagets fotbollsskola och fotbollslekis för våra yngsta. Vi arrangerar under ett kalenderår Nyårscupen, vi är medarrangörer till Allsång på Vallarna, vi arrangerar Midsommar på hemvärnsgården.

Vi är aktiva i sociala projekt på hemmaplan men även utomlands. Mellan alla dessa aktiviteter så engagerar vi oss i marknadsföring och arbeten som bidrar till att vår förening får en ekonomisk förutsättning till vidareutveckling.

Vill du bli medlem i vår förening? Klicka då här!
Föreningsdagar Intersport
2020-08-06 10:29

Den 10–16 augusti är det föreningsdagar hos vår samarbetspartner Intersport och ni får en exklusiv rabatt om

25% på allt*. Passa på att köpa allt från sneakers och jackor till träningskläder och prylarna för kommande idrottssäsong.

Visa upp detta inlägg i butiken eller använd rabattkoden FÖRENING25 på intersport.se. *Erbjudandet gäller

10–16 augusti på ord.pris, dock ej på presentkort, elektronik, cyklar, träningsmaskiner, studsmattor, Hövding, Thule,golf, föreningskläder/teamkläder eller beställningsvaror. #intersport #foreningsdagar

"VIKTIGT" Nya riktlinjer kring ungdomsmatcher
2020-04-25 07:58
Under fredagen (24/4) kom SvFF ut med nya riktlinjer för publik vid ungdomsmatcher. Informationen har gått ut till alla ledare. Viktigt att föräldrar och övriga hjälper till att upprätthålla detta så att möjligheten till ungdomsmatcher kan fortsätta. http://halland.svenskfotboll.se/arkiv/2020/ingen-pubilk-vid-barn-och-ungdomsmatcher/
Pojkar födda 13-14
2020-04-22 06:36
IF Böljan välkomnar pojkar födda 2013/14 till träning på Falkenbergs IP tisdagar 17.00.
Vi är även i behov av ledare så om någon är intresserad så hör av er till kansliet 0346-12236 eller info@ifboljan.nu
Det kommer finnas folk på plats för mer info.

FOTBOLLSLEKIS 2020
2020-04-22 06:33
Välkomna till vårens fotbollslekis på Falkenbergs IP!
Startar 10:00. Ingen anmälan krävs och det är helt gratis.
Angående Coronavirus så finns det i skrivandes stund (2020-04-21) begränsningar i antalet folk som får vistas på ett arrangemang så max en förälder per barn tills vidare.

Utrustning: Fotbollsskor är inget tvång, det går bra med gymnastikskor, m.m. Benskydd är bra så de får lära sig att använda det från början. Ta gärna med en liten flaska med vatten!

Datum i vår
09-maj
16-maj
23-maj
30-maj
06-jun
13-jun

Datum till hösten
15-aug
22-aug
29-aug
05-sep
12-sep
19-sep

Angående Coronavirus
2020-03-15 09:36

IF Böljan förhåller oss till rekommendationerna från myndigheterna. Vi håller oss uppdaterade och fortsätter bedriva så mycket verksamhet vi kan inom ramarna för de riktlinjer som utformas och utvecklas. Se kommentar från folkhälsoinstitutet samt länk till SvFF nedan.
Med detta sagt så är det givetvis upp till varje lag, spelare, ledare att avgöra själva hur / om man vill bedriva sin träning. Ingen skall känna sig tvingad att träna / spela.

Johan Carlson, Generalsekreterare Folkhälsoinstitutet (13/3):

– Det finns ingen anledning att ställa in små evenemang. Hockey och fotbollsträning för ungdomar eller promenader med barn. Där finns inte de stora riskerna. Tvärtom är det viktigt att aktiviteterna pågår för hälsans skull. Att förlama samhället motverkar den allmänna hälsan.

Att tänka på

•         Tvätta händerna ofta med tvål
  •           Använd bara egen vattenflaska
  •         Hosta och nys i armvecket