SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Bli medlem i IF Böljan Falkenberg
BLI MEDLEM
Välkommen till IF Böljan, Falkenberg!
IF Böljan är Falkenberg kommuns största idrottsförening. Fotboll är vår kärnverksamhet och vi har ca: 20-25 olika lag varje år som deltar i ca: 500 matcher under en utomhussäsong i seriespel och diverse cuper. Matcherna omfattar i genomsnitt bara en tredjedel av lagens verksamhet då det dessutom är 2-4 träningar i veckan utöver match. 

Vi genomför varje år många ledarutbildningar och föreläsningar, Bobergsläger, landslagets fotbollsskola och fotbollslekis för våra yngsta. Vi arrangerar under ett kalenderår Nyårscupen, vi är medarrangörer till Allsång på Vallarna, vi arrangerar Midsommar på hemvärnsgården. 

Vi är aktiva i sociala projekt på hemmaplan men även utomlands. Mellan alla dessa aktiviteter så engagerar vi oss i marknadsföring och arbeten som bidrar till att vår förening får en ekonomisk förutsättning till vidareutveckling.

Vill du bli medlem i vår förening? Klicka då här!
Årsmöte
2021-02-03 12:54
Välkomna till ett digitalt ÅRSMÖTE
Måndag den 1/3 kl.19,00 
Anmälan till info@ifboljan.nu 
senast 26/2 med mailadress.
Styrelsen
Nr 1 har lämnat oss
2020-12-05 12:16

I veckan så nåddes vi av beskedet av vår medlem nr 1 gått bort.
Stig Karlsson var med i det allra första Böljan-laget 1949 och fortsatte efter spelarkarriären som ledare på alla möjliga nivåer.
Lagledare, styrelsemedlem under många år, tränare för ungdomslag, samt inte minst som en av drivkrafterna i vår nu insomnade stödförening. Som spelare gjorde han 341 seniormatcher och 51 mål men hur många tipspromenader han gjort finns det ingen statistik på, det är dock många!
Mellan 1980 och 1999 såldes 50 000 startkort vid Skrea Camping.
Som ungdomstränare så lotsade han 1968 vårt pojklag till seger i DM.
I vår jubileumsbok (se länk) från 1999 är han med på många bilder. Alla de lagfoton (fyra) där han är med som spelare så sitter han längst ner till vänster på bilderna, det gör en onekligen lite nyfiken?
Noterbart är att det skiljer 50 år mellan första lagfotot och en tipspromenadbild från 1999.
Mao en av personerna som satt sin prägel på föreningen.
Tack för allt Stig!

länk till jubileumsbok https://issuu.com/ifboljan/docs/ifb50/2

Julkampanj Intersport
2020-12-01 10:15

Ge bort sport i jul och stötta samtidigt vår förening!

När du köper dina julklappar hos vår samarbetspartner Intersport ges 3% tillbaka till föreningslivet. Du kan själv välja vilken förening du vill stötta – du väljer väl oss? - genom att koppla ditt medlemskap på Mina sidor. Självklart får du, precis som vanligt, tillbaka din bonus om 2–6% på dina privata köp. Så ju mer du handlar, desto mer bonus får du OCH vår förening. Snacka om win-win-win! Stötta din förening och ha chans på att vinna ett presentkort.

Handla tryggt på Intersport

Vi vill göra det enkelt och tryggt för dig att handla hos oss. Du kan smidigt boka dina varor online och snabbt hämta dem i butik eller få dem skickade hem till dig.

https://www.intersport.se/kampanj/foreningslivet?utm_source=intersport_qrcode&utm_medium=katalog&utm_campaign=jul-20&utm_content=foreningar

Black Friday Intersport
2020-11-20 14:13

Black Friday på Intersport! Den 23–29 november firar vår samarbetspartner Intersport Black Friday och ger minst 25% på allt* + massa grymma superklipp. Passa på att köpa allt från fotbollsskor och kängor till vinterjackor, träningskläder och prylarna för idrottssäsongen. *Erbjudandet gäller 23–29 november på ord. pris. Gäller ej på presentkort, elektronik, pulsklockor, cyklar/träningsmaskiner, el-scooter, Hövding, Thule, golf, föreningskläder, beställningsvaror.

Ingen seniorträning
2020-11-04 21:52
Med anledning av Region Hallans skärpta råd har vi ställt in träningarna för våra seniorer. Ungdomar födda -05 eller senare berörs inte.
BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag