SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Böljan Dam
 
Karlskrona FF - IF Böljan 1 - 1(1 - 1)
2019-04-16 08:00
Laget
Ina
Ellen Jennifer Johanna Evelina
Josefin Matilda Elvira
Stina Stina Lisa Sofia

Avb
Maja A
Tuva
Isabelle 
Emma


Premiären mot Karlskrona slutar 1-1. Med bättre effektivitet så hade det kunnat slutat med segern men vi hade inte stolpe in idag. Målet gjordes av StinaLisa. Vi tar med oss att vi skapar många målchanser och laddar om för hemmapremiär på lördag
Qviding - Böljan 3 - 2 (0 - 2)
2019-03-31 09:28
Laget
Ina
Ellen Jennifer Johanna Evelina
Elvira Matilda Tuva
Stina Emma Sofia

Avb
Maja 
Isabelle
Linn

Vi gör tyvärr en riktigt usel insats bort mot Qviding på Valhallas nylagda konstgräs. Trots att vi får en bra start på matchen med ett tidigt ledningsmål redan i andra minuten genom ett bra avslut från Sofia. Efter det så tar Qviding över spelmässigt utan att skapa mycket framåt. Vi lyckas även på ett märkligt sätt göra 2-0(Emma) i slutet på första vilket blir halvtidsresultatet.
I andra fortsätter Qviding att trycka på och börjar även skapa en hel del på oss och vänder matchen och vinner med 3-2. Vilket får betraktas som ett mycket rättvist resultat. Vi kommer inte alls upp på den nivån som vill vara och som vi vet att vi kan. Bara att bryta ihop och ta nya tag på måndag och börja ladda för genrep mot Rössö nästa lördag 
Jitex - Böljan 2 - 0(1 - 0)
2019-03-26 15:19
Laget
Ina
Evelina Jennifer Johanna Tuva
Joffe Matilda Elvira
Isabelle Emma Sofia

Avb
Maja
Linn
Halmstad BK - IF Böljan 4 - 4(2 -3)
2019-03-18 21:47
Målskyttar
Stinalisa 2
Matilda 
Självmål

Laget
Ina
Amanda E Jennifer Evelina Tuva
Joffe Matilda Elvira
Sofia Stinalisa Amanda J

Vi hamnade i underläge redan efter 20 sekunder. Dock tog man tag i spelet och skapade flera fina chanser innan Stinalisa kunde prickskjuta in kvitteringen framspelad av Amanda E. Bara minuten senare small det igen. Ett patenterat långskott från Matilda som vi brukar se några ggr per säsong. Dock kom HBK tillbaks och därefter var det mycket hemmalag! Vi fick ändå sista ordet när Stinalisa på egen han tog sig igenom och rullade in 3-2 på övertid i första.

Andra halvleken blev svängig och det kunde gått hur som helst. HBK kvitterade i 55 innan vi för tredje gången i matchen tog ledningen. Matilda slog en inåtskruvad hörna som tog på en hemmaspelare och in i mål. En knapp kvart från slutet kvitterade hemmalaget en tredje gång, då en av deras duktiga anfallare sprang sig loss o rullade in bollen. Båda lagen hade chanser att avgöra men 4-4 stod sig och oavgjort får nog anses rättvist.Halmia - Böljan 1 - 1(1 - 0)
2019-03-07 11:56
Målskytt Stinalisa ass Stina

Laget
Ina
Amanda E Jennifer Ellen Evelina
Joffe Matilda Elvira
Sofia Stinalisa Amanda J

Avb
Isabelle
Maja Å
Stina 
Tuva

För andra gången denna säsongen så möter vi Halmia. Första mötet slutade mållöst och gårdagens drabbning som var en DM match slutade 1 - 1. I båda matcherna har lagen visat upp en bra organisation försvarsmässigt men sen har det fattats en del i offensiven. Målchanserna igår var lätträknade varsin bra chans och någon halvchans men ändå en välspelad match match från båda lagen. Halmia tar ledningen på en hörna där vi står lite på hälarna och är passiva. Vi lyckas kvittera med kvarten kvar när Stina W hittar Stinalisa med en bra passning som hon förvaltar på bästa sätt med ett bra avslut i burgaveln.
Krysset innebär att båda lagen står på 4 p inför sista omgången i gruppen där vi ska möt Halmstad BK och Halmia möter Hyltebruk. Endast gruppsegraren är säker på att gå vidare men även två bästa grupptvåorna går vidare så det blir en spännande sista omgång
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
IF Böljan, 02/04 06:33 
IF Böljan, 10/03 10:56 
IF Böljan, 03/02 12:54 
IF Böljan, 05/12 12:16 
IF Böljan, 01/12 10:15 
IF Böljan, 20/11 14:13