Bli medlem i IF Böljan Falkenberg
IF Böljan F04

Här ser ni IF Böljans härliga F04 tjejer!

Vi är ett träningsflitigt gäng som med stor glädje och energi utvecklas som fotbollsspelare. På våra träningar fokuserar vi mycket på bollteknik, rörelse och samspel inom laget. Glädje, Gemenskap och Vilja är verkligen något som genomsyrar vårt lag. För oss är det viktigt att vi har kul på fotbollsplanen, att vi kämpar tillsammans, men också att varje tjej visar egen vilja att utvecklas som fotbollsspelare.

Gothia cup
2019-07-14 08:13
Nu bär det i väg till Göteborg o Gothia cup.
I gruppen ställs vi mot Valddörfer SV från Tyskland samt Valbo FF och FC Rosengård från Sverige.
Kom gärna o stötta oss på plats, men har ni inte möjlighet så visas våra två första matcher i gruppen på livestream via Gothia.se eller Gothia appen.
Nu kör vi 💙⚽️💙

Grattis tjejer!
2019-06-21 13:01

Vi är stolta & glada över våra fyra spelare som har tagits ut att representera Halland på Svenska Fotbollsförbundets utvecklingsläger i Halmstad för flickor födda 2004.

Ett stort grattis och hoppas ni får roliga & utvecklande dagar både på och utanför fotbolls planen 💙⚽️💙

Säsongen 2019
2019-04-21 15:03
Äntligen gräs och en hel säsong fylld av fotboll framför oss 💙⚽️💙
Även i år spelar vi i två serier, Div 7 (Flickor 15 år) och Div 5 (Flickor 16 år).
Spelschema för serierna, cuper o övriga uppdrag under året ser ni i vår kalender.

Futsal SM
2019-03-04 22:10

I helgen var vi i Helsingborg för att spela Futsal SM för flickor 15 år.

Riktigt roligt med tufft & bra motstånd och kul med nya bekantskaper på plan 👍💙⚽️.

Efter distriktserier och regions slutspel var det nu totalt 8 lag från hela Sverige som var på plats för att spela om 🏆.

I gruppen möter vi IK Waria från Norrköping, Umedalens IF från Umeå och Adolfsbergs IK från Örebro. Vi lämnar gruppspelet med en vinst, en oavgjord & en förlust, vilket tyvärr inte räckte för att ta oss till semifinal.

En fantastiskt rolig Futsal säsong är nu till sin ända och vi är jättenöjda att vi tog oss hela vägen till slutspelet i Helsingborg.

Klara för SM slutspel i Futsal
2019-02-11 23:19
I helgen besökte vi Sotenäs för att spela om en plats till SM slutspel i Futsal och vilken helg det blev! 💙⚽️💙
Efter 3 spelade matcher står vi som gruppsegrare och får den stora äran att under första helgen i mars åka till Helsingborg för att spela SM i Futsal.