SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Bli medlem i IF Böljan Falkenberg
BLI MEDLEM
Välkommen till F2007

Vi är ett glatt gäng som gillar att spela fotboll tillsammans. Vi erbjuder utomhusträning på Falkenbergs IP enlig följande

  • måndagar 18:30-20:00 på C-planen
  • onsdagar 18:30-20:00 på B-planen (närmast skolgen/cykelvägen)

Kom ombytt och klar till träningen och medtag egen påfylld vattenflaska. Har du förhinder att delta, vänligen meddela tränarna. 

 
Vi förutsätter att spelare, föräldrar och ledare med förkylningssymptom, influensasymptom och liknande håller sig hemma. Vi välkomnar friska spelare, ledare och föräldrar till träningen. Känner du oro eller har frågor, hör av dig!

 

Träningstiderna är uppdaterade i kalendern i menyn ovan. Kalendern går utmärkt att prenumerera på i din mobiltelefon. Då får du in såväl träningar som matcher och andra arrangemang.

 

Sugen på att prova på fotboll? Välkommen!

För att du inte ska skada dig är det viktigt att du har benskydd. Vill du fortsätta med fotboll? Då är det bra att ha fotbollsskor vid utomhusspel för att inte halka så mycket i gräset.

 

Har du provat på och vill fortsätta träna med oss? Registrera dig här:

https://ifboljan.sportadmin.se/newMember/?ID=140734&g=l-RHTWtv

 

 

Chris och Jennie
Tränare F2007

 

Nu startar matchsäsongen! Äntligen!
2021-04-29 21:59

Med ett stort ansvar för att inte bidra till ökad smittspridning tillåts vi nu att spela matcher igen. Det betyder att vi drar igång med seriespel lördag 8/5 och söndag 9/5. Precis som förra säsongen så har vi ingen publik inne på Falkenbergs IP. Vi ber er vara snälla och respektera det. 
Angående bortamatcherna, så påminner vi om att det inte är tillåtet med publik, däremot behöver vi chaufförer för att kunna transportera oss till bortamatcherna.

Till våra hemmamatcher behöver vi hjälp med att streama matchen i appen Min fotboll. Det finns telefon och stativ att sända ifrån, men vi behöver någon som rattar kameran. Finns det någon förälder som kan ställa upp med det så vore det toppen. 

 

För att säkerställa att vi inte bidrar till smittspridning, så är det superviktigt att ingen kommer till träning eller match med några symptom. Likadant ber vi om er hjälp att respektera karntäntiden från fritidsaktiviteter på 14 dagar om det finns bekräftad smitta i hushållet. 

Precis som tidigare har vi två lag i spel och är precis lagom många, så det är extra viktigt att ni är noga med att anmäla/avanmäla er till de matcher ni tilldelas i god tid. Vid sena återbud, ring alltid till tränarna så vi får en chans att plocka in en ersättare. 

Vid alla matcher är det ombyte hemma som gäller och att man har en egen vattenflaska med sig. 

Redovisning av Dreamstarhäften och Sverigetröjor
2021-04-27 08:57

Det närmar sig redovisning av Dreamstarhäften där sista redovisningsdagen är torsdag 29/4. Du redovisar via Swish till Jennie 0707-237167 eller kontant på onsdagens träning. 

Beställningar av Sverigetröjor lämnas på träningen. Ta en kopia av din lista (eller ett foto) innan du lämnar den på träningen. När vi får tröjorna levererade, samlar du in pengar för de tröjor du sålt och swishar pengarna till Jennie. Sista dag för att lämna in listorna på träningen är onsdag 5 maj.

 

 

 

 

Utomhussäsongen drar igång på allvar
2021-04-19 11:55

Äntligen utomhusträning i större skala. Måndag 19 april drar vi igång med våra grästider på Falkenbergs IP. Nya träningstiderna är

  • måndagar 18:30-20:00 på C-planen
  • onsdagar 18:30-20:00 på B-planen

Precis som tidigare vill vi att ni meddelar om ni har förhinder att delta i träningen. 

 

Tiderna i kalendern är uppdaterade. Den uppmärksamme har sett att även matcherna har trillat in så smått i kalendern liksom övriga arrangemang. Kallelser till dessa kommer skickas ut under v17. 

 

 

Försäljning av Dreamstarhäften våren 2021
2021-04-04 11:58
Nu är det dags för vårförsäljning av Dreamstar rabatthäften. 
Sedan 2020 har föreningen satsat på att sälja Dreamstar som är ett rabatthäfte där innehavaren av ett häfte får rabatter som vida överstiger inköpsvärdet. Föreningen och laget delar lika på förtjänsten av sålda häften. Det betyder 60:- till vår lagkassa för varje sålt häfte. Häftena kostar 240:- st och tanken är att vårt lag ska sälja 65 st. 
 
Häftet innehåller en mängd fina erbjudanden på ICA Kvantum, Intersport, Harrys, Apoteket Kronan, Pinchos, Espresso House, Blomsterlandet, Brilliant Care, VeroModa, Jack&Jones, Trend House och PDL. Du har en god chans att stötta dessa lokala butiker/restauranger under detta tuffa tuffa Corona-år, samtidigt som du får rabatterade priser. 
 
Häftena kostar 240:- med checkvärdet inuti är långt därutöver. Handlar du t.ex. på ICA Kvantum, så motsvarar de sammanlagda rabatterna 350:-. Gillar du att spela padel, så kan du vid två tillfällen spela för halva priset på PDL helgfria vardagar kl 8-16.   
 
Häftena börjar gälla 1 april och har en giltighetstid till 31/7, förutom Harrys och Pinchos vars rabattkuponger är giltiga till 26/6 respektive 30/6.
 
Häftena kommer att börja delas ut med start torsdag 1 april. Du redovisar dina sålda häften senast torsdag 29 april. Dreamstar redovisas med Swish till Jennie 0707-237167 eller kontant på någon av träningarna.
 
Vi är medvetna om att vi alla bär ett ansvar för att hålla distans för minskad smittspridning. Försök sälja Dreamstar via telefon och via sociala medier för att minska tillfällen till fysiska möten. Var extra noga med din handhygien om du knackar dörr eller när du hanterar häften och evnetuella kontanter. Swish är i det fallet oftast en bättre och säkrare lösning.
 
Du som har möjlighet att sälja fler häften än 3, hör av dig! 
 
Hälsningar
Jennie
 
 
Dags för försäljning till förmån för lagkassan
2021-03-21 21:12

Hej på er alla!

 

Nu är det dags att dra in lite pengar till lagkassan igen!

 

Vi är medvetna om att det är svårt med försäljningar i dessa tider, men tänker att allt vi tjänar är ett plus oavsett hur lite eller mycket det blir.

 

Vi startar med att sälja EM tröjor ⚽️

Börja med att sprida ryktet om tröjorna på sociala medier, arbetsplatser och till familj och vänner! Be dem att lämna sin beställning till dig och fyll i den på beställningslistan. Listan lämnas sedan till Jennie på träning senast vecka 18.

Listan kommer att delas ut på träning kommande vecka!

 

Från den 1 april kommer vi också att sälja dreamstarhäften som vi gjort tidigare. Dessa kommer att delas ut på träningen och skall sedan redovisas till Jennie.

Mer info om detta kommer!

 

Funderar ni på något så hör av er till  Susanne Sjösten eller Malin Bengtsson

 

Lycka till!

BLI MEDLEM
Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
IF Böljan, 02/04 06:33 
IF Böljan, 10/03 10:56 
IF Böljan, 03/02 12:54 
IF Böljan, 05/12 12:16 
IF Böljan, 01/12 10:15 
IF Böljan, 20/11 14:13