SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Bli medlem i IF Böljan Falkenberg
BLI MEDLEM
Välkommen till F2007

Vi är ett glatt gäng som gillar att spela fotboll tillsammans. Vi erbjuder träning enlig följande

  • måndagar 18:30-20:00 på konstgräsplanen på Falkenbergs IP
  • onsdagar 19:00-20:30 idrottshallen på Tångaskolan.

Kom ombytt och klar till träningen och medtag egen påfylld vattenflaska. Tänk på att utomhusträning kräver kläder efter väder. Det är lämpligt att ha mössa och vantar.

 

Har du förhinder att delta, anmäl dig ej tillgänglig i SportAdmin.

 
Vi förutsätter att spelare, föräldrar och ledare med förkylningssymptom, influensasymptom och liknande håller sig hemma. Vi välkomnar friska spelare, ledare och föräldrar till träningen. Känner du oro eller har frågor, hör av dig!

 

Träningstiderna är uppdaterade i kalendern i menyn ovan. Kalendern går utmärkt att prenumerera på i din mobiltelefon. Då får du in såväl träningar som matcher och andra arrangemang.

 

Sugen på att prova på fotboll? Välkommen!

För att du inte ska skada dig är det viktigt att du har benskydd. Vill du fortsätta med fotboll? Då är det bra att ha fotbollsskor vid utomhusspel för att inte halka så mycket i gräset.

 

Har du provat på och vill fortsätta träna med oss? Registrera dig här:

https://ifboljan.sportadmin.se/newMember/?ID=140734&g=l-RHTWtv

 

 

Chris och Jennie
Tränare F2007

 

Bingolotter till uppesittarkvällen
2021-11-19 07:30

Böljan säljer bingolotter till uppesittarkvällen. Du som ändå spelar eller har bekanta som spelar, passa på att köpa lotterna från Böljan, så stöttar du såväl fotbollsklubben som vårt fotbollslag. 
Enkellott 100:-

Dubbellotr 200:-

Trippellott 300:- 

 

Försäljningen är frivillig. Gör din beställning av dina lotter till Jennie via sms 0707-237167. Sist dag för beställning är 5 december. Leverans måndag 6 december och onsdag 8 december. Beställda lotter betalas senast 19 december.

Dags för försäljning av Dreamstarhäften
2021-08-22 20:45

Nu är det åter dags för oss att sälja Dreamstarhäften. Varje spelare i föreningen ombeds försöka sälja 3 häften var till ett pris av 240:-/häfte. Dreamstarhäftena innehåller en mängd rabattkuponger, så innehavaren av ett häfte kan få rabatter som vida överstiger 240:- när man aktivt använder sina kuponger. 

Ica Kvantum, PDL Center, Harrys, Pinchos, Blomsterlandet är några av de företag som är anslutna till häftet. 

Häftena kommer att delas ut på träningen. Sista dag för redovisning är 15/10. Häftena är giltiga från 1/9-31/12.

Publik på våra hemmamatcher med villkor
2021-06-06 18:18

Från och med 1 juni, så har Folkhälsomyndigheten gett sitt tillstånd till publik vid sportevenemang. 

På Falkenbergs IP ses varje match som ett eget arrangemang vilket betyder att varje lag behöver styra upp förutsättningarna för att kunna ta emot publik. 

För att vi ska kunna ta emot publik på våra matcher på C-planen krävs det att vi har en matchvärd som säkerställer att vi inte blir för många i publiken liksom att publiken återfinns på angiven plats. Det uppdraget behöver någon av föräldrarna till våra spelare ta på sig för att vi ska kunna bjuda in publiken innanför staketet. 

Vi ser gärna att publik får en chans att titta på våra matcher, men då behöver vi i spelaranmälan säkerställa att ni anmäler er som matchvärdar. Skriv i kommentarsfältet.

En matchvärd ska vara på plats 45 minuter före det att matchen startar så att bortalagets och hemmalagets publik vet var de får lov att stå eller sitta. 

  • På C-planen där vi spelar får publiken enbart stå vid långsidan mot staketet. 
  • Maximalt fyra personer får sitta tillsammans 
  • Det ska vara ett avstånd på en meter mellan varje sällskap. 
  • Maximalt 100 personer får vi ta in och matchvärd ansvarar för att räkna antalet åskådare.
  • Om avstånd inte kan hållas på långsidan så får bortre kortsidan mot staketet användas.
  • Ingen publik får befinna sig mellan C-planen och de övriga planerna.
  • Toaletter för möjlighet till handtvätt och tillgång till handsprit finns på hörnet vid omklädningsrummen. Vägen dit går utmed staketet för att inte störa andra matcher.

 

 

Nu startar matchsäsongen! Äntligen!
2021-04-29 21:59

Med ett stort ansvar för att inte bidra till ökad smittspridning tillåts vi nu att spela matcher igen. Det betyder att vi drar igång med seriespel lördag 8/5 och söndag 9/5. Precis som förra säsongen så har vi ingen publik inne på Falkenbergs IP. Vi ber er vara snälla och respektera det. 
Angående bortamatcherna, så påminner vi om att det inte är tillåtet med publik, däremot behöver vi chaufförer för att kunna transportera oss till bortamatcherna.

Till våra hemmamatcher behöver vi hjälp med att streama matchen i appen Min fotboll. Det finns telefon och stativ att sända ifrån, men vi behöver någon som rattar kameran. Finns det någon förälder som kan ställa upp med det så vore det toppen. 

 

För att säkerställa att vi inte bidrar till smittspridning, så är det superviktigt att ingen kommer till träning eller match med några symptom. Likadant ber vi om er hjälp att respektera karntäntiden från fritidsaktiviteter på 14 dagar om det finns bekräftad smitta i hushållet. 

Precis som tidigare har vi två lag i spel och är precis lagom många, så det är extra viktigt att ni är noga med att anmäla/avanmäla er till de matcher ni tilldelas i god tid. Vid sena återbud, ring alltid till tränarna så vi får en chans att plocka in en ersättare. 

Vid alla matcher är det ombyte hemma som gäller och att man har en egen vattenflaska med sig. 

Redovisning av Dreamstarhäften och Sverigetröjor
2021-04-27 08:57

Det närmar sig redovisning av Dreamstarhäften där sista redovisningsdagen är torsdag 29/4. Du redovisar via Swish till Jennie 0707-237167 eller kontant på onsdagens träning. 

Beställningar av Sverigetröjor lämnas på träningen. Ta en kopia av din lista (eller ett foto) innan du lämnar den på träningen. När vi får tröjorna levererade, samlar du in pengar för de tröjor du sålt och swishar pengarna till Jennie. Sista dag för att lämna in listorna på träningen är onsdag 5 maj.

 

 

 

 

BLI MEDLEM
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
IF Böljan, 25/11 12:10 
IF Böljan, 01/06 10:34 
IF Böljan, 01/06 09:21 
IF Böljan, 31/05 13:45 
IF Böljan, 10/05 11:37 
IF Böljan, 02/04 06:33