Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Bli medlem i IF Böljan Falkenberg
BLI MEDLEM
Välkommen till F2007

Vi är ett glatt gäng som gillar att spela fotboll tillsammans.


Utesäsongen är precis avslutad. Vi pausar och kör igång inomhus onsdag v45 (4 november) kl 18:45-20:15 i Hjortsbergsskolans idrottshall.


Vi har försökt få till en utomhustid också. Information om utomhusträning kommer lite längre fram, då inget är klart i nuläget. 


Håll koll i kalendern kring vilka tider det är som är aktuella. 

Vi förutsätter att spelare, föräldrar och ledare med förkylningssymptom, influensasymptom och liknande håller sig hemma. Vi välkomnar friska spelare, ledare och föräldrar till träningen. Känner du oro eller har frågor, hör av dig!


Träningstiderna är uppdaterade i kalendern i menyn ovan. Kalendern går utmärkt att prenumerera på i din mobiltelefon. Då får du in såväl träningar som matcher och andra arrangemang.


Sugen på att prova på fotboll? Välkommen!

För att du inte ska skada dig är det viktigt att du har benskydd. Vill du fortsätta med fotboll? Då är det bra att ha fotbollsskor vid utomhusspel för att inte halka så mycket i gräset. Vid inomhusträningarna behöver du ha inomhusskor.


Har du provat på och vill fortsätta träna med oss? Registrera dig här:

https://ifboljan.sportadmin.se/newMember/?ID=140734&g=l-RHTWtv


Chris och Jennie
Tränare F2007


Träning och information hösten 2020
2020-11-01 14:57
Vecka 45 drar vi igång träningen igen efter några veckors uppehåll. Fram till jul erbjuder vi följande träningar:
  • Tisdagar ute på konstgräset Falkenbergs IP 18:30-20:00
  • Onsdagar inne Hjortsbergsskolans idrottshall kl 18:45-20:15.
Tänk på följande
Vi kommer ombytta och klara till träningen och är på plats med knutna skor
Vid utomhusträning
  • Kläder efter väder, det är inte kul att frysa. Underställ, överdragskläder, ev regnjacka, mössa och vantar. Egen vattenflaska som är fylld innan träningen börjar, samt fotbollsskor och benskydd.
Vid inomhusträning
  • Kläder för inomhusbruk, egen vattenflaska, benskydd och inomhusskor som inte gör några märken på inomhusgolvet.

Angående fotbollsträning under pågående pandemi Covid-19, så visar statistik på en ökad smittspridning. Vi bär alla ansvar för att minska risken att smittan sprids. Träning för barn och ungdomar upp till 15 år uppmuntras av Folkhälsomyndigheten då de positiva effekterna är många och för att barn och unga inte pekats ut att vara drivande vid smittspridning. En förutsättning är att man stannar hemma vid förkylnings-/influensaliknande symptom, är noga med att hålla avstånd och noga med att tvätta händerna. Vi förutsätter att varje spelare har med en egen vattenflaska och att man enbart dricker ur sin egen flaska. 

Precis som tidigare vill vi gärna att man hör av sig om man inte deltar i träningen. Vi har inget närvarokrav, men det är stor skillnad att planera en träning för 31 spelare eller för 12 spelare. Det går utmärkt att sms:a till Jennie eller anmäla det i SportAdmin. 
Dreamstar-försäljning hösten 2020
2020-08-10 22:46
Nu är det dags för höstförsäljningen av rabatthäftena Dreamstar. Då vi inte har planerat in någon annan försäljning så är det vår chans att dra in lite pengar till lagkassan. För er som är nya, så har vi en lagkassa som vi använder för våra gemensamma träffar, inköp av material samt anmälningsavgiften till cuper. I år har Corona ställt till det, men för exakt ett år sedan hade vi en cuphelg med laget I Färgelanda utan att spelarna behövde lägga några egna pengar. Normalt sett fyller vi på vår lagkassa genom att sälja fika på våra hemmamatcher, vi har sålt kakor och Newbody. 
Under 2020 har föreningen satsat på att sälja Dreamstar som är ett rabatthäfte där innehavaren av ett häfte får rabatter som vida överstiger inköpsvärdet. 

Häftet innehåller en mängd fina erbjudanden på Intersport, Harrys, Ica Kvantum, Pinchos, Espresso House och Blomsterlandet. Du har alltså en god chans att stötta dessa lokala butiker/restauranger Under detta tuffa tuffa Corona-år, samtidigt som du får rabatterade priser. 

Häftena kostar 240:- med checkvärdet inuti är långt därutöver. Handlar du t.ex. på ICA Kvantum, så motsvarar de sammanlagda rabatterna 450:- under förutsättning att du handlar för 4500:- uppdelat på 6 köptillfällen.  

Alla spelare i vårt lag får 3 häften var att sälja. Det betyder att vårt lag tillsammans ska sälja 75 häften. Laget tjänar 60:-/sålt häfte, vilket ger oss en intäkt till lagkassan på 4500:- Kan vi sälja fler häften tjänar vi mer pengar. 

Häftena börjar gälla 1 september och har en giltighetstid på 4 månader, förutom Harrys vars rabattkuponger är giltiga till 23/12

Häftena kommer att börja delas ut med start lördag 15/8. Häftena börjar gälla den 1/9 Du redovisar dina sålda häften senast onsdag 14 oktober. Dreamstar redovisas med Swish till Jennie 0707-237167 eller kontant på någon av träningarna.

Vi är medvetna om att vi alla bär ett ansvar för distansering för minskad smittspridning. Försök sälja Dreamstar via telefon och via sociala medier för att minska tillfällen till fysiska möten. Var extra noga med din handhygien om du knackar dörr eller när du hanterar häften och evnetuella kontanter. Swish är i det fallet oftast en bättre och säkrare lösning.

Kika i länkarna nedan för mer info om rabattcheckarna. 

Du som har möjlighet att sälja fler häften än 3, hör av dig! 

Hälsningar
Jennie


Matcher hösten 2020
2020-07-27 14:30
Inom de närmaste dagarna kommer spelare via SportAdmin få inbjudningar till höstens seriematcher. Samtliga spelare får inbjudningar till 7 matcher som utespelare. Nytt för den här hösten är att vi kommer prova att ha en målvakt som står i mål hela matchen det vill säga alla tre perioderna. Detta utifrån ett önskemål om fasta målvakter från spelarna och en större kontinuitet på målvaktssidan. För att lösa det utan att låta någon bli enbart målvakt framöver, så erbjuds de som anmält sig som målvakt ett antal målvaktsmatcher utöver de sju matcher man erbjuds som utespelare. 

Från augusti kommer vi också förutsätta att man tränar regelbundet för att kunna vara med och spela match. Det innebär att spelaren närvarar vid minst en av veckans träningar de veckor spelaren anmält sig till helgens match. Självklart kan det hända att man har förhinder någon vecka, men då förutsätter vi att spelaren har tränat regelbundet med minst två träningar de senaste tre veckorna. 

Precis som tidigare, så sker anmälan till matcherna som utespelare via SportAdmin, medan målvakterna bjuds in via sms. Vi som tränare/ledare är helt beroende av att ni som spelare/föräldrar anmäler/avanmäler spelarna till de matcher spelaren blir inbjuden till i god tid och att ni sedan noterar i era egna kalendrar när ert barn ska spela match. Ni som låter era barn hantera anmälningar själva i SportAdmin, glöm inte att gå in och notera när ni kan vara chaufförer samt säkerställa att ert barn är på plats vid utsatt tid. 

Liksom under våren tillämpar vi samåkning till matcherna. Vänligen skriv i kommentarsfältet i SportAdmin om ni har möjlighet att köra till bortamatchen och ta med 4 spelare i bilen. 

Precis som under våren följer vi Folkhälsomyndighetens riktlinjer där friska spelare, ledare och föräldrar utan några förkylningssymptom eller andra sjukdomssymptom deltar i träningar, matcher och som chaufförer. Likaså fortsätter vi att komma ombytta till matcher och träningar, samt har med och enbart dricker ur den egna vattenflaskan.Tänk på att tvätta händerna ofta!

Precis som i våras är det publikfritt på Falkenbergs IP vid våra hemmamatcher. Vi försöker fortsätta med vår livestreaming, med hjälp av er föräldrar. Notera dock att för den som vill titta på livestreamingen, så krävs det från 1 augusti ett abonnemang som kostar 59:-/30 dagar. Man betalar via swish i appen och hälften av intäkterna efter momsavdraget tillfaller den förening du väljer att stödja. Våra matcher under hösten spelas från 7/8-19/9.

Har ni frågor, hör av er till oss!
Chris & Jennie
Sommaravslutning 1 juli
2020-07-01 20:50
Idag var det sommaravslutning med go’a gänget F07. Med pizza, Quiz med Chris och en efterföljande 5-kamp roade vi oss tillsammans under onsdags kvällen. 
Vinnare i Quizen blev lag ”Irriterande 2.0” och de segrade oxå i den totala 5-kampen i de prestigefyllda grenarna Kubb, bollträn, prickskytte, kast med liten boll i hink samt pennan i flaskan. 

Tack för den här våren vi tar nya tag med träning igen måndag den 3 augusti.

Chris och Jennie
Åsacupen och TIFunny Cup
2020-06-15 21:24
Vi har anmält oss till två cuper den här säsongen. Det är Åsacupen som spelas 15-16 augusti och TIFunny Cup som spelas 26-27 september. Vi har anmält två lag till respektive cup och då det är 9-manna som gäller, så behöver vi vara rätt så många spelare. 24 spelare tänker vi att vi behöver för att det ska fungera. 

Hur som helst, i dessa tider är det svårt att säga om cuper a kommer att spelas eller inte. Vi förutsätter att cuperna kommer att spelas, men vi vet att det är Folkhälsomyndigheten och svenska fotbollsförbundets riktlinjer och restriktioner cuparrangören förhåller sig till. Därmed är det lite oklart. För att förbereda oss för spel, så vill vi att ni tackar ja eller nej till den inbjudan ni får till Åsacupen (TIFunny skickar vi ut i augusti) Sista dag för anmälan i SportAdmin är 29/6. Anmälan är bindande och sena återbud är bara ok om det gäller sjukdom eller skada. Om du anmäler dig, glöm inte notera datumet i din kalender. Har du förhinder eller inte vill delta, vänligen tacka nej. 

Hälsningar
Chris och Jennie
BLI MEDLEM
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
IF Böljan, 01/12 10:15 
IF Böljan, 29/11 13:00 
IF Böljan, 20/11 14:13 
IF Böljan, 04/11 21:52 
IF Böljan, 02/11 11:55 
IF Böljan, 01/11 13:20