Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Bli medlem i IF Böljan Falkenberg
BLI MEDLEM
Välkommen till F2007

Vi är ett glatt gäng som gillar att spela fotboll tillsammans. Inomhusträningen har vi i Tullbroskolans idrottshall, ingång mitt emot Vallarnas lekplats. Tiderna är torsdagar kl 17:30-19.

Träningstiderna är uppdaterade i kalendern i menyn ovan. Kalendern går utmärkt att prenumerera på i din mobiltelefon. Då får du in såväl träningar som matcher och andra arrangemang.


Från och med vecka 3 erbjuder vi utomhusträning på fredagar kl 17-18:30 på Falkenbergs IP konstgräsplanen. Vi delar plan med damjuniorerna. 


Vi erbjuder också träning i form av löpning och fys på måndagar kl 17:30-18:45. Samling vid Tullbroskolans Idrottshall, vid Vallarna. 


Sugen på att prova på fotboll? Välkommen!

För att du inte ska skada dig är det viktigt att du har benskydd. Vill du fortsätta med fotboll? Då är det bra att ha fotbollsskor för att inte halka så mycket i gräset. 


Har du provat på och vill fortsätta träna med oss? Registrera dig här:

https://ifboljan.sportadmin.se/newMember/?ID=140734&g=l-RHTWtv


Chris, Gunilla, Jennie och Magnus
Tränare F2007


Konstgrästid fredagar 17.00
2019-01-12 10:04
Nu har det löst sig med en utomhustid på konstgräset för oss. Från och med fredag 18 januari kör vi kl 17-18:30 på konstgräset på IP. Vi delar plan med damjuniorerna, så högst troligt har vi den delen av planen som är närmast Hertingsskolan. 

Samtliga träningstider återfinns i kalendern. Ett tips är att prenumerera på den, det är det enklaste för att hålla sig uppdaterad.

Vi påminner om att vi inte har erbjudande om träning, inga träningskrav. Däremot vill vi att ni avanmäler om ni inte kommer så att vi har en uppfattning om ungefär hur många vi blir. 

Tack för hjälpen!
TIFunny Cup 6-7 oktober 2018
2018-08-27 22:24
Höstens höjdpunkt närmar sig, nämligen TIFunny Cup. Förra året bjöd på regn, blåst, sol, kyla och värme, samt en härlig kämparanda, goa hejarop och fin fotboll. En cuphelg med en härlig sammanhållning i gänget. I år är det 6-7/10 som gäller. Vi har två lag med i turneringen och båda lagen spelar såväl lördag som söndag. Exakta tider har vi ännu inte fått. Så fort vi vet mer besked, så kommer vi ut med det. 

För att vi ska kunna säkerställa tillräckligt med spelare och formera våra lag, så behöver vi ha in anmälningar. Sista dag för anmälan är onsdag 26/9, men vi tar gärna emot anmälningar så snart som möjligt. Denna gång vill vi att ni anmäler via denna länk

Frågor besvaras av tränarna!
2018-08-19 18:20
Idag var det höstpremiär för vårt F07-lag med dubbla matcher. Inför höstspelet har vi under de inledande träningarna försökt förändra vårt positionsspel och våra roller på planen. Detta för att göra det tydligare för tjejerna hur de behöver agera på planen under match. Anledningen till att vi velat förändra är att vi tidigare haft ett långt avstånd mellan lagdelarna och när vi tappat boll så har vi snabbt blivit överspelade. Nu är vår utgångspunkt att vi har sex utespelare på plan som är anfallare när vi har bollen och när vi inte har bollen, så är det sex försvarare vi har på planen. Det är lite häftigt att se hur snabbt det gav effekt. Idag har vi spelat våra två absolut bästa matcher någonsin. Matcher där samtliga tjejer visade framfötterna såväl i form av löpvilja, passningsskicklighet, skottvilja och framför allt den laganda och inställning om att vi gör det tillsammans. Det är vi tillsammans som gör jobbet. När spelaren bredvid lämnar sin position, så täcker man upp bakom. Istället för att ta ett eget avslut, så ser tjejerna vid flertalet tillfällen att någon annan har ett bättre läge och släpper iväg en smörpassning som gör att medspelaren kan skjuta mål. För det viktigaste är inte längre att jag gör mål, det viktigaste är att VI gör mål. 

Kanhända var du på plats som publik och upplevde samma sak som vi tränare gjorde vid sidan om. Det är fantastiskt roligt att vara tränare för Böljans F07-lag. Roligt för att tjejerna tycker att det är roligt att spela fotboll tillsammans och utstrålar sån glädje. De gläds såväl över sina egna som över varandras fina prestationer. Det är roligt för att vi ser hur mycket tjejerna går framåt och utvecklas. Som personer, som spelare och som lag. Det är en stor förmån att få vara idrottsledare med de förutsättningarna. 

Idag fick vi uppleva en spelare som stod i mål för första gången. Hon förlorade lottdragningen och tvingades stå en period. Hon gjorde det, det gick bra och spelarna på planen gjorde sitt absolut bästa för att stötta upp och göra ett bra jobb på plan för att freda målet. Vi fick också uppleva spelare som gjorde fantastiska framspelningar istället för att gå på eget avslut. Vi fick se spelare som var heta på returer och fick uppleva känslan av att trycka in bollen för första gången. Vi fick se spelare som valde att ta avslut med "fel" fot för att det var det bästa läget. Vi har spelare som blir så härligt glada när vi gör mål, som gläds med varandra och idag fick dessutom uppleva ett förmodat världsrekord i antal stolpskott! Jag tror nog att morgondagens träning får sikta in sig på skott mellan stolparna... 

Stort tack för idag! Ni som spelar i Frillesås imorgon, kör hårt i samma anda som idag. Vi andra ses på träningen!

Nästa hemmamatch för F07 på IP spelas söndag 2 september kl 13.00. Välkomna!


Chris, Magnus och Jennie

Bilder från föräldramatchen 4 juli
2018-07-06 14:16
Vi avslutade vårsäsongen med

Stort tack till alla som var med såväl på som utanför planen. Fantastiskt roligt och uppskattat! :)

Det lär bli fler sammankomster av den här typen framöver. Det ryktas om att föräldrarna är sugna på revansch efter den ”klara” förlusten med 5-3 mot ett piggt F07. Förklaringarna kan vara många till resultatet, men den högst troliga anledningen är nog ändå att det var en coachseger ;) Extra tack till Anna som tog på sig den rollen så vi tränare kunde vara med och spela i föräldralaget! Tack! 

Ha en riktigt skön sommar! Ses i augusti!

Chris, Magnus och Jennie
Nu går vi på sommarledighet!
2018-07-06 07:52
Stort tack för den här våren, nu tar vi sommarledigt några veckor framåt. Det har varit fantastiskt att se den utveckling som tjejerna och laget gjort på träningar och matcher. Med tanke på att vi har haft många spelare som spelat sina allra första matcher, så är utvecklingen än mer häftig. Framför allt har det varit otroligt roligt och vi har haft många go’a skratt tillsammans. 

Efter ledigheten drar matcherna igång direkt. Då är vår ambition att tjejerna ska få lite mer av en regelbundenhet i olika positioner och att vi kommer träna lite mer på hur olika positioner spelar på planen. Vi kommer fortsätta snurra laget så att alla spelar med alla. Vi har gjort om de fyra grupperna som paras ihop och erbjuds matcher tillsammans.

Att anmäla via Sportadmin har varit trixigt för en del. Allra enklast är det för den som laddar hem Sportadmins Medlemsapp ifrån Google Play butik eller AppStore. Där får man bäst överblick istället för att leta bland e-postmeddelanden. Behöver du hjälp så hör av dig. Sportadmin är en grundförutsättning för att vi ska kunna ha koll på alla matcher, vilka som ska spela när och våra övriga arrangemang. Det blir ganska mycket administration kring ett fotbollslag, så det är viktigt att vi vuxna hjälps åt med att sköta det bra. Vill någon förälder ta över administrationen, så lämnar vi mer än gärna ifrån oss det, men det fungerar för oss nu under förutsättning att ni gör det ni behöver. Vi behöver följande hjälp från er.
  • Anmäl ditt barn så fort du vet om hon kan vara med eller har förhinder. Anmäl så tidigt som möjligt!
  • Notera ALLTID i din /er familjs kalender när du anmält ditt barn till en match eller aktivitet. Det är oerhört frustrerande att ”sakna folk” och behöva ringa när vi står vid samling eller matchen snart ska börja.
  • Respektera sista anmälningstiden. Det går ut över ditt barn när laget blir fullt för att vi kallat in andra pga att du inte anmält i tid. Att börja kalla in andra tar dessutom extra mycket tid i administration.
  • Respektera samlingstider. Har du svårt att skjutsa ditt barn för att det krockar med jobb eller annat? Ditt barn kan säkert få skjuts med någon annan. Använd kommentarsfältet i så fall och be om hjälp eller kontakta någon annan förälder. Hellre det än att ditt barn ska behöva komma försent eller stressa. 
  • Ditt barn tycker om när du är på plats. Med all respekt för att du har mycket runtomkring dig i ditt vardagspussel. Du behöver absolut inte delta på alla matcher som ditt barn spelar. Men det är viktigt för ditt barn att du är på plats och deltar ibland. 
  • Vårt lag har lite utgifter då och då och vår ambition är att kunna göra aktiviteter tillsammans med laget som barnen inte ska behöva betala själva. Därför har vi en lagkassa. Den växer med hjälp av en liten kioskförsäljning i samband med våra hemmamatcher. Vi behöver din hjälp med kiosken. Både med försäljning och bakning. När du anmäler ditt barn till en hemmamatch, notera alltid om du har möjlighet att hjälpa till med bakning, som matchvärd eller med tvätt av matchställ.
  • Vi har 23 uppsättningar matchställ, vilket betyder att vi alltid behöver tvätta mellan varje match. Anmäl dig gärna samtidigt som du anmäler ditt barn att du kan ta hand om tvätten efter en viss match. Som tränare tvättar vi ett antal gånger. Vi har fått hjälp vid ett flertal gånger (stort och ödmjukt TACK för den hjälpen), men vi hade gärna sett att vi fått lite mer hjälp med tvätten. 
  • Varje hemmamatch har en matchvärd. Denna möter upp domare och motståndare före matchen och håller ordning på publiken. Vad jag har förstått så har det inte uppfattats som någon krävande uppgift.

Nä, nu är det dags för sommarledighet! Vi återkommer så snart vi har kommande matcher klara för oss!

Ha en go’ sommar

Chris, Magnus och Jennie
BLI MEDLEM
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
IF Böljan, 17/05 13:53 
IF Böljan, 08/05 10:26 
IF Böljan, 08/05 10:22 
IF Böljan, 23/04 13:14 
IF Böljan, 23/04 12:12 
IF Böljan, 06/02 11:54