Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Bli medlem i IF Böljan Falkenberg
BLI MEDLEM
Välkommen till F2007

Vi är ett glatt gäng som gillar att spela fotboll tillsammans. Från och med måndag 15/4  kör vi all träning utomhus. Våra träningar är måndagar och onsdagar kl18:30-20 på Falkenbergs IP.


Träningstiderna är uppdaterade i kalendern i menyn ovan. Kalendern går utmärkt att prenumerera på i din mobiltelefon. Då får du in såväl träningar som matcher och andra arrangemang.


Sugen på att prova på fotboll? Välkommen!

För att du inte ska skada dig är det viktigt att du har benskydd. Vill du fortsätta med fotboll? Då är det bra att ha fotbollsskor för att inte halka så mycket i gräset. 


Har du provat på och vill fortsätta träna med oss? Registrera dig här:

https://ifboljan.sportadmin.se/newMember/?ID=140734&g=l-RHTWtv


Chris, Gunilla, Jennie och Magnus
Tränare F2007


Arrangemang vår-sommar-höst 2019
2019-04-14 10:00
Under våren står vi för entré, kiosk och lotteriförsäljning på några av dam- och herrlagets matcher. Vi vuxna behöver finnas på plats och ta ansvar, men planen är att vi ska slussa in våra spelare för att de ska lära sig och successivt själva kunna klara av den här typen av aktiviteter utan att vi behöver stötta dem. Men under den här säsongen har vi fem matcher där vuxna och barn tillsammans behöver lösa följande uppdrag:
Entré, lotteri och kiosk på seniormatcher
● Entrén (1 vuxen ansvarar, två spelare sköter entrén)
● Lotteriet (2 vuxen ansvarar, två spelare säljer lotter)
● 3-4 personer i kiosken (2 vuxna och 2 spelare)

Förutsättningarna är att vara på plats en timme före matchstart. Allt som ska säljas finns inköpt och klart, dock ska kaffe bryggas, korvar värmas och grejer plockas fram. 
Som lön för mödan får man något att dricka och korv med bröd.
De matcher som vi blivit tilldelade är: 12/5, 8/6, 6/7, 6/9 och 4/10. 

Vid dessa tillfällen satsar vi tränare på att titta på fotbollsmatcherna tillsammans med de spelar som inte har i uppdrag att hjälpa till under matchen. 

Den här våren kommer vi göra en fördelning av vilka föräldrar samt spelare som tilldelas vilken match. Har ni förhinder, behöver ni byta med någon annan. Alla byten meddelas Jennie eftersom vi behöver meddela föreningen vilka som kommer. 

Utöver dam- och herrlagsmatcherna är vi funktionärer på Allsången 8/7. Där saknas det i skrivande stund två vuxna funktionärer. Spelarna är givetvis välkomna. De brukar bland annat sälja lotter. Anmälan till Allsången görs via Sportadmin.

På våra hemmamatcher, sju nu under våren och lika många till hösten, brukar vi baka och sälja fika på Falkenbergs IP. Förväntan är att var och en bakar till en match på våren och en på hösten. Mängden man bakar brukar vara 20 st av någonting (typ bullar eller muffins) eller en plåt av något gott. Till den match du bakar behöver du vara på plats på IP samtidigt som spelarna samlas för att brygga kaffe och fixa i ordning. Bord, kaffe, muggar och allt annat praktiskt finns på plats, det enda du behöver ta med är det du bakat. På varje hemmamatch finns alltid någon från fika-gruppen närvarande om du har frågor, men vi behöver hjälpas åt med bak och försäljning. Försäljningen är ett viktigt tillskott i vår lagkassa. 


Bingolotter till stora påskbingon 21 april
2019-04-13 17:42
Klubben säljer bingolotter till den stora påskbingon 21 april. Den här gången tillfaller halva vinsten av försäljningen lagkassan. Vill du sälja bingolotter eller köpa för att familjen, grannar, mor- eller farföräldrar ändå ska spela, så passa på att köpa via Böljan. Sms:a din beställning till Jennie, så levereras lotter till onsdagens träning 17/4. OBS! Inga returer av lotter den här gången. Ta bara så många du behöver.
Äntligen dags för utomhusträning!
2019-04-13 16:29
Måndag 15/4 drar utomhussäsongen igång. Våra träningstider är måndagar och onsdagar kl 18:30-20:00 på Falkenbergs IP. Måndagsträningen är på F-planen närmast omklädningsrummen, medan vi kör på konstgräset på onsdagar. 
Vi ser gärna att man byter om på IP. Det är inget krav, men det är ett enkelt sätt att bygga laganda att ha möjlighet att snacka efter träningen i omklädningsrummet. 

Meddela alltid förhinder till Jennie via sms.

Hälsningar Tränargänget
Konstgrästid fredagar 17.00
2019-01-12 10:04
Nu har det löst sig med en utomhustid på konstgräset för oss. Från och med fredag 18 januari kör vi kl 17-18:30 på konstgräset på IP. Vi delar plan med damjuniorerna, så högst troligt har vi den delen av planen som är närmast Hertingsskolan. 

Samtliga träningstider återfinns i kalendern. Ett tips är att prenumerera på den, det är det enklaste för att hålla sig uppdaterad.

Vi påminner om att vi inte har erbjudande om träning, inga träningskrav. Däremot vill vi att ni avanmäler om ni inte kommer så att vi har en uppfattning om ungefär hur många vi blir. 

Tack för hjälpen!
TIFunny Cup 6-7 oktober 2018
2018-08-27 22:24
Höstens höjdpunkt närmar sig, nämligen TIFunny Cup. Förra året bjöd på regn, blåst, sol, kyla och värme, samt en härlig kämparanda, goa hejarop och fin fotboll. En cuphelg med en härlig sammanhållning i gänget. I år är det 6-7/10 som gäller. Vi har två lag med i turneringen och båda lagen spelar såväl lördag som söndag. Exakta tider har vi ännu inte fått. Så fort vi vet mer besked, så kommer vi ut med det. 

För att vi ska kunna säkerställa tillräckligt med spelare och formera våra lag, så behöver vi ha in anmälningar. Sista dag för anmälan är onsdag 26/9, men vi tar gärna emot anmälningar så snart som möjligt. Denna gång vill vi att ni anmäler via denna länk

Frågor besvaras av tränarna!
BLI MEDLEM
Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
IF Böljan, 03/04 21:41 
IF Böljan, 29/03 12:21 
IF Böljan, 19/03 12:11 
IF Böljan, 28/02 09:36 
IF Böljan, 21/02 14:38 
IF Böljan, 08/05 10:26