IF Böljan P07

Välkommen till Pojkar födda 07!
Ett gött gäng grabbar som älskar spela fotboll och ha kul.
Vi tränar måndagar, torsdagar och fredagar 16:00-17:30 på Falkenbergs IP.

Vi har tyvärr full trupp just nu, men är ni sugna på att börja hos oss så hör av er och sätt upp er på kö listan.

Fredrik, Niklas, Hans, Per och Kalle

Lördagens matcher.
2021-05-15 18:16

Det märks att man fort vänjer sig vid boll och mål storlek...

Idag sattes vi på prov när vi fick gå ner till 4,or och 7-manna mål.

Hemma mötte vi Apel p08 och i den serien är det små mål och bollar som gäller, tung plan med en del pölar och ett ihållande regn. Svårt att slå bra passningar med det underlaget, men vi kämpade på och krigade oss till en 5-2 vinst. Ett stort tack till de 3 st 09,orna som vi hade lånat in pga sjukdommar och skador.

Eftermiddagen bjöd även den på en match mot Astrio borta. Vi möts även där av små mål och bollar och en plan som inte blivit klippt på 2 veckor typ :D

I den matcher ser man hur viktigt det är att vara med i huvudet ifrån start!!
Astrio spelar med ett rent 08,a lag och vart väldigt korta i rocken till skillnad på våra killar. Man märkte rätt fort att våra killar hade vunnit matchen i huvudet, det är sjukt farligt att ta ut vinsten innan match... Och det visade sig att Atrio var hungrigare än vad vi va. Vi fick inte igång vårt spel över huvudtaget, kom oftast nr 2 på bollen. Visst det var en väldigt tung plan som bollen inte rullade på, men är ju likadant för båda lagen. Matchen slutade 2-2 och vi fick med oss 1 poäng hem iallafall.
Vi tar denna lärdommen med oss och lämnar den matchen bakom oss och blickar framåt istället :D
Bra jobbat allihopa

Ny tränare
2021-03-27 18:19
Vi kan stolt presentera det nyaste tillskottet i tränarstaben. Med sin kompetens kommer han in i staben som bla målvaktstränare. Har ett gediget cv ifrån IF Böljan P08 som han stolt visade upp
Välkommen
Niklas Ekroth
till P07
Laxacupen 2019
2019-07-29 12:01
Vilken helg..
Vi tog med ett gäng killar till årets upplaga av Laxacupen i Halmstad.
Där möttes vi av högtryck med sol och värme upp mot 35 grader, på sannarps arena där det var väldigt svårt att hitta skugga. I 4 dagar kämpade killarna mot värmen och väldigt bra motståndare, men inte ett klagomål hördes från någon.
7 matcher spelades där vi förlorade 4 och vann 3, men inte i en enda match slutade dom att kämpa utan krigade på för fullt.
För dom som inte var med på denna cup så kommer vi att anmäla oss till stafsinge cupen med, så att alla ska få möjligheten att spela en cup i år.

Nu blickar vi framåt höstens serie spel!
Välkommen
2019-07-23 17:46
Fredrik Fritz som ny tränare i laget!
Sommar uppehåll
2019-06-12 13:28
Tro det eller ej, men vi kommer ha ett litet sommar uppehåll i år. Vi tänker oss att vi håller ett uppehåll redan nu veckorna 25,26 och 27. Träningen börjar igen tisdagen 9/7 vecka 28.
Så 3 härliga fotbollsfria veckor bjuder vi på!
Har varit en intensiv vår med många matcher och bra träningar.
Men bara för att vi har uppehåll så betyder inte det att träningen slutar! Vi ser gärna att killarna håller lite egenträning så som löpning eller annan aktivitet (E-sport är ingen träning ;) )
Detta för att inte tappa kondition mm dom byggt upp under våren.

//Tränarna