Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
IF Böljan P07

Välkommen till P2007!
Ett gött gäng grabbar som älskar spela fotboll och ha kul.
Vi tränar tisdagar och torsdagar 18:30-20:00 på Falkenbergs IP

Vi hälsar nya som gamla spelare välkomna att spela och ha roligt med oss.

Har ni några frågor eller funderingar så hör gärna av er till oss.

Mvh
Fredrik, Niklas, Hans och Roger

Vilken underbar dag.
2018-09-02 10:43
Stafsinge cup 2018 kommer vara en cup vi sent kommer glömma.
Sex matcher som killarna gick obesegrade igenom.
11 st killar som verkligen gav allt när det behövdes, kämpade för varandra som ett lag.
Det är inte svårt att leda dessa killar när dom bestämmer sig för något, det märks att dessa grabbar har spelat ihop i många år. Dom kämpar för varandra och täcker upp för varandra när någon lämnar sin position på planen.

Dagen började med match mot HGH som vi mött ett par ggr innan, vi påpekade innan match att man inte kan ta matcherna för givet utan att alla matcher är nya och tidigare resultat inte har någon betydelse. Men vi märkte på killarna tidigt att dom redan tagit ut segern i förskott, men HGH visade sig vara vassare idag och hade helt annan kämpar glöd än innan. HGH tog ledningen i första halvlek med ett snyggt skott utifrån och man märkte på killarna att dom blev lite skärrade. Men dom tog sig i kragen och lyckades med lite tur där bollen studsade vår väg vinna matchen med 2-1. Samma inställning som till första matchen visade sig även när vi skulle möta Vessige/Gingsten, ett lag där vi vunnit stort på serie matcherna. Ingen riktig kämpar glöd i början av matchen och Vessige/Gingsten tryckte på bra ett tag, men även där tog grabbarna tag i det och vann tillslut med 5-3. Sedan kom va vi anade skulle bli cupens svåraste match. Trönninge IF som hade vunnit sina 2 matcher med siffror som 14-0 mot Vessige/Gingsten, ett lag alla trodde skulle gå obesegrade genom cupen. Men våra grabbar gör nog årets bästa match..... Vilken kämparglöd, vilket jobb på planen dom gör. Vi tar ledningen med 1-0 och Trönninge IF blev nog lite chockade, dom vart riktigt vassa i sitt passningspel och vart riktigt duktiga på att ta nya positioner efter passningarna. Vi får en straff mot oss efter att vi dragit ner en kille i straff området, en helt korrekt dömd straff som vi inte kunde protestera mot.. Pang i ribban och matchen levde vidare för oss, och vi lyckades stänga den med en 1-0 vinst.

Sedan hade vi matcher mot Alet IK och Trönninge BK som mer vart som transport matcher, där vi rullade runt väldigt mycket bland positioner och spelare med vinster 7-0 och 4-0. Matcher där man märkte att killarna började bli trötta och tappa lite focus.

Sist men inte minst så blev det ett derby mot Stafsinge, ett lag som vi har spelat väldigt jämt emot de sista gångerna. 
Grabbarna kände vittring om att gå obesegrade igenom cupen, nervositeten höjdes och spänningen låg darrande i omklädningsrummet. Vi går ut och gör ännu en helt sjukt bra match, där killarna verkligen slet som djur, skrek efter byten när dom kört slut på sig själva. Båda lagen spelade sjukt bra och matchen hade kunnat sluta hur som helst, men vi vann även denna med 1-0....

Ett glädje vrål ekade på Stafsinge IP när slutsignalen ljöd, grabbarna sprang emot varandra kom glidandes på knä och magar. En otroligt skön känsla att se dom så fruktansvärt glada.

Med andra ord, denna sista Stafsinge cup vi spelade gick vi obesegrade igenom. Tack vare hårt kämpande killar som verkligen tog jobbet för varandra, skällde på varandra och uppmuntrade och hjälpte varandra.

Kan säga att jag själv satt hela kvällen med ett leende på läpparna när jag tänkte på vilket sjukt bra gäng killar vi har äran att leda.

Ett stort tack till er som vart publik och hejade fram vårt lag, ni är guld värda.

//Fredrik


Äntligen igång igen.
2018-08-12 12:52
Då vart höstseriens första match avklarad.
En match som spelades på ett blåsigt Falkenbergs IP, där vi tog emot IF Leikin.
Det är nog första gången i historien som jag personligen har kommit in i ett tyst omklädningsrum... Det märktes att killarna var laddade och nervösa, frågade dem om Hans redan skällt på dem :D vilket han givetvis inte hade gjort utan fick som svar att dem var taggade. Vi går ut och gör 3 bra perioder, där vi stundtals tappade koncentrationen och tappade mycket boll. Men detta tog killarna tag i och parkerade in ännu en vinst i protokollet. Är inte svårt att leda dessa killar, utan ett stort nöje att få se hur dom utvecklas från träning till träning.

Ett stort tack till alla föräldrar, mor och far föräldrar och syskon mm som var på plats och hejade fram killarna.
Sommar uppehåll
2018-06-17 22:25
Visst ska vi ha lite semester i sommar 👍
Vi kommer ha ett uppehåll mellan 28 juni till 31 juli. 
Men som vi alla vet så kommer vi inte kunna hålla oss riktigt lediga någon av oss utan kanske eventuellt kör någon spontan träning (inte obligatoriska) under denna tid. Men det kommer vi skicka ut i fb gruppen isåfall.
Vi ser fram emot att få vila killarna lite efter en vår med många träningar och matcher.
Vilken match
2018-06-07 13:03

Vilken kväll, vilken match, vilket gäng killar vi har äran att få leda..
Ett underbart spel ikväll, med överlapp, skarvningar och ett sjuhelsikes bra passningsspel. Vi tränare kunde lugnt stå vid sidan av planen och bara njuta. De sprang tills de va trötta och oftast själva bad om att få byta. Domar insatsen kan man kanske diskutera och det gjorde Hans efter matchen 🤣Vart inte långt ifrån att vi två blev utvisade från ip efter vi vrålat i frustation efter en från vår sida en solklar frispark...
Men killarna slutade inte spela eller klagade på domarn trots en hel del missade avblåsningar, tror vi fick 2 avblåsningar på matchen. Killarna hade roligt och det är det viktigaste.
En stabil seger med 6-0, trotts att alla killar mot slutet trodde dom vart anfallare 🤔 
Men nu tar vi lite ledigt fram tills på tisdag då vi tränar som vanligt 18:30 på IP.

Ha en trevlig helg och skäm bort killarna

Fotografering
2018-02-26 19:52
Då var det dags för den årliga fotograferingen.

Söndag 11/3 Schubergstorpsskolan/Boken.
Samling 14:15 för ombyte och fotografering startar 14:30.
Viktigt att vi är i tid!!

Spelade matcher
Sön 23/9 11:00
2 - 0  
Tor 13/9 18:00
6 - 0  
Tor 6/9 18:30
9 - 2  
Sön 2/9 15:00
1 - 7  
Lör 1/9 08:00
Sön 19/8 10:30
2 - 4  
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
IF Böljan, 21/09 14:38 
IF Böljan, 21/09 13:10 
IF Böljan, 21/09 13:09 
IF Böljan, 11/07 12:10 
IF Böljan, 18/06 18:15 
IF Böljan, 29/05 13:12