Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Bli medlem i IF Böljan Falkenberg
BLI MEDLEM
IF Böljan P07

Välkommen till P2007!
Ett gött gäng grabbar som älskar spela fotboll och ha kul.
Vi tränar from vecka 6 följande tider,

Söndagar 10:30-12:00 konstgräs på Kristineslätts 7-manna och Fredagar 16:00-17:00 i kattegatthallen

Vi hälsar nya som gamla spelare välkomna att spela och ha roligt med oss.

Har ni några frågor eller funderingar så hör gärna av er till oss.

Mvh
Fredrik, Niklas, Hans och Roger

Info
2019-03-06 15:50

Hejsan!
För er som inte kunde närvara på gårdagens möte så kommer här lite info om vad vi sa.

Till att börja med pratade vi om medlemsavgiften, den skall ha skickats ut via mail till allihopa och skall betalas snarast. Har ni inte fått den så får ni säg till så vi kan meddela Lotta. En stående regel är att har man inte betalat avgiften så får man inte vara med på matcher.

Vi pratade även cuper 2019, målet var att komma iväg på en större cup med övernattning, men vi känner att det inte är möjligt i år pga för lite pengar på kontot. Vi har till vår stora glädje fått in mer spelsugna killar i laget vilket vi tycker är jättekul, iom detta så räcker inte vår sparade kassa till för att åka iväg med 20 st killar. Utan vi måste tjäna ihop mer pengar under 2019. Men inte ska vi vara utan cuper, utan vi kommer försöka anmäla oss till Halmstads cupen, Laxacupen och Bendt bil cup. Vi kommer skicka ut en kallelse till Halmstads cupen och laxacup för att se vilka som kan vara med då just laxacup ligger mitt i semestrar. Detta för att veta om vi ska anmäla 1 eller 2 lag. Vi kommer under sommaren ordna en hopp och lek dag istället, där vi kommer tillbringa dagen på stranden med lite fotboll, brännboll mm för att sedan avsluta med en grillning och eventuell övernattning i Kattegatthallen. Där är givetvis föräldrar välkomna att vara med.

Vi pratade om att sätta ihop en föräldragrupp med en eller två ansvariga som delar upp alla uppdrag vi har under året. Vi har Vallarna och flyers, där kommer inte vi tränare lägga oss i utan vi räknar med att ni delar upp det inom gruppen. Viktigt är att ALLA hjälper till. Vi kommer eventuellt ta upp kiosk på matcher igen, med lättare förtäring som kaffe och en kaka, för att få in lite extra pengar till killarna. Även detta kommer delas upp bland er föräldrar. Vi tränare tar hand om bollkalle uppdragen och även nytt för i år är att vi håller i fotbollslekis 2 ggr.

Matchställ kommer delas ut så fort vi fått dem av böljan. Det kommer delas ut ett personligt ställ som man ansvarar för att det kommer med till/ifrån matcher, samt att det tvättas efter varje match. 2 lag är anmälda i serien i år så det blir många matcher att spela under sommaren.

En regel som kanske skall påminnas om är att det är obligatorisk ombyte och dusch ihop med laget efter träningar och matcher, detta för att bygga gemenskapen inom laget.

Har någon ett förslag på hur vi ska kunna tjäna ihop pengar till laget så hojta till, alla idéer är välkomna.

 

Har ni frågor eller funderingar så hör gärna av er till någon av oss tränare.

Bendt bil cup 2018
2018-11-15 11:31

Först och främst vill jag säga att det är riktigt roligt att se hur många killar vi har på alla träningar.

Från att snittat på 5-8 killar snittar vi nu på ca 15-20 st, vilket gör att vi tränare äntligen kan börja planera våra träningar. De var lite svårt att sätta ihop övningar med få killar men det problemet är nu borta, jätte kul att se.

För första gången i P07,s historia kör vi nu 3 st lag på en och samma cup.

Bendt bil cup spelas nu den 24 nov i kombihallen Halmstad.

Följande lag har vi.

 

Lag ”Röd” 

William

Shaaram

Alwin

Noel

Sam

Lelle

 

Lag ”Vit”

Kevin

Achmed

Isak

Hampus

Muhamed

Agust

 

Lag ”Blå”

Iwan

Oliver

Almer

Philip

Victor

Leo

 

Tider för samling i Halmstad är följande:

Lag ”Röd” 10:45

Lag ”Vit” 12:15

Lag ”Blå” 13:15

 

Vi samlas 30 min innan samling på Netto ”Slätten” för gemensam åkning ner så alla i laget kommer ner.

Vi tränare kommer att åka med första gänget ner, så vi ber er föräldrar kolla så att alla grabbar kommer med i de andra två lagen.

 

Tider för matcher är följande:

Lag Röd

11:30 IFK Fjärrås Vit

11:45 Laholm FK lag 1

12:30 Sennans IF

 

Lag Vit

13:00 IFK Fjärrås Röd

13:15 Lilla Trävslöv Vit 2

14:00 Alets IK Röd

 

Lag Blå

14:00 Markaryds IF Blå

14:15 Lilla Tränslöv Vit 1

15:00 IK Wormo Blå

 

Ombyte och dusch sker i Halmstad, glöm inte vattenflaska och ett gött humör.

Till er nya som inte har matchkläder kommer vi ta med ett ställ till.

Sen om man vill får man gärna åka ner tidigare eller stanna kvar och heja på sina lagkamrater, men lämna gärna ett meddelande så alla vet om man redan är nere om man åker med tidigare grupp.

Vid frågor så hör av er till Hans eller Fredrik

Vilken underbar dag.
2018-09-02 10:43
Stafsinge cup 2018 kommer vara en cup vi sent kommer glömma.
Sex matcher som killarna gick obesegrade igenom.
11 st killar som verkligen gav allt när det behövdes, kämpade för varandra som ett lag.
Det är inte svårt att leda dessa killar när dom bestämmer sig för något, det märks att dessa grabbar har spelat ihop i många år. Dom kämpar för varandra och täcker upp för varandra när någon lämnar sin position på planen.

Dagen började med match mot HGH som vi mött ett par ggr innan, vi påpekade innan match att man inte kan ta matcherna för givet utan att alla matcher är nya och tidigare resultat inte har någon betydelse. Men vi märkte på killarna tidigt att dom redan tagit ut segern i förskott, men HGH visade sig vara vassare idag och hade helt annan kämpar glöd än innan. HGH tog ledningen i första halvlek med ett snyggt skott utifrån och man märkte på killarna att dom blev lite skärrade. Men dom tog sig i kragen och lyckades med lite tur där bollen studsade vår väg vinna matchen med 2-1. Samma inställning som till första matchen visade sig även när vi skulle möta Vessige/Gingsten, ett lag där vi vunnit stort på serie matcherna. Ingen riktig kämpar glöd i början av matchen och Vessige/Gingsten tryckte på bra ett tag, men även där tog grabbarna tag i det och vann tillslut med 5-3. Sedan kom va vi anade skulle bli cupens svåraste match. Trönninge IF som hade vunnit sina 2 matcher med siffror som 14-0 mot Vessige/Gingsten, ett lag alla trodde skulle gå obesegrade genom cupen. Men våra grabbar gör nog årets bästa match..... Vilken kämparglöd, vilket jobb på planen dom gör. Vi tar ledningen med 1-0 och Trönninge IF blev nog lite chockade, dom vart riktigt vassa i sitt passningspel och vart riktigt duktiga på att ta nya positioner efter passningarna. Vi får en straff mot oss efter att vi dragit ner en kille i straff området, en helt korrekt dömd straff som vi inte kunde protestera mot.. Pang i ribban och matchen levde vidare för oss, och vi lyckades stänga den med en 1-0 vinst.

Sedan hade vi matcher mot Alet IK och Trönninge BK som mer vart som transport matcher, där vi rullade runt väldigt mycket bland positioner och spelare med vinster 7-0 och 4-0. Matcher där man märkte att killarna började bli trötta och tappa lite focus.

Sist men inte minst så blev det ett derby mot Stafsinge, ett lag som vi har spelat väldigt jämt emot de sista gångerna. 
Grabbarna kände vittring om att gå obesegrade igenom cupen, nervositeten höjdes och spänningen låg darrande i omklädningsrummet. Vi går ut och gör ännu en helt sjukt bra match, där killarna verkligen slet som djur, skrek efter byten när dom kört slut på sig själva. Båda lagen spelade sjukt bra och matchen hade kunnat sluta hur som helst, men vi vann även denna med 1-0....

Ett glädje vrål ekade på Stafsinge IP när slutsignalen ljöd, grabbarna sprang emot varandra kom glidandes på knä och magar. En otroligt skön känsla att se dom så fruktansvärt glada.

Med andra ord, denna sista Stafsinge cup vi spelade gick vi obesegrade igenom. Tack vare hårt kämpande killar som verkligen tog jobbet för varandra, skällde på varandra och uppmuntrade och hjälpte varandra.

Kan säga att jag själv satt hela kvällen med ett leende på läpparna när jag tänkte på vilket sjukt bra gäng killar vi har äran att leda.

Ett stort tack till er som vart publik och hejade fram vårt lag, ni är guld värda.

//Fredrik


Äntligen igång igen.
2018-08-12 12:52
Då vart höstseriens första match avklarad.
En match som spelades på ett blåsigt Falkenbergs IP, där vi tog emot IF Leikin.
Det är nog första gången i historien som jag personligen har kommit in i ett tyst omklädningsrum... Det märktes att killarna var laddade och nervösa, frågade dem om Hans redan skällt på dem :D vilket han givetvis inte hade gjort utan fick som svar att dem var taggade. Vi går ut och gör 3 bra perioder, där vi stundtals tappade koncentrationen och tappade mycket boll. Men detta tog killarna tag i och parkerade in ännu en vinst i protokollet. Är inte svårt att leda dessa killar, utan ett stort nöje att få se hur dom utvecklas från träning till träning.

Ett stort tack till alla föräldrar, mor och far föräldrar och syskon mm som var på plats och hejade fram killarna.
Sommar uppehåll
2018-06-17 22:25
Visst ska vi ha lite semester i sommar 👍
Vi kommer ha ett uppehåll mellan 28 juni till 31 juli. 
Men som vi alla vet så kommer vi inte kunna hålla oss riktigt lediga någon av oss utan kanske eventuellt kör någon spontan träning (inte obligatoriska) under denna tid. Men det kommer vi skicka ut i fb gruppen isåfall.
Vi ser fram emot att få vila killarna lite efter en vår med många träningar och matcher.
BLI MEDLEM
Spelade matcher
Sön 2/12 11:00
Sön 23/9 11:00
2 - 0  
Tor 13/9 18:00
6 - 0  
Tor 6/9 18:30
9 - 2  
Sön 2/9 15:00
1 - 7  
Lör 1/9 08:00
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
IF Böljan, 20/03 13:16 
IF Böljan, 19/03 12:11 
IF Böljan, 28/02 09:36 
IF Böljan, 21/02 14:38 
IF Böljan, 08/05 10:26 
IF Böljan, 08/05 10:22