Bli medlem i IF Böljan Falkenberg
IF Böljan P07

Välkommen till P2007!
Ett gött gäng grabbar som älskar spela fotboll och ha kul.
Vi tränar tisdagar och torsdagar 18:30-20:00 på Falkenbergs IP

Vi hälsar nya som gamla spelare välkomna att spela och ha roligt med oss.

Har ni några frågor eller funderingar så hör gärna av er till oss.

Fredrik, Niklas och Hans

Sommar uppehåll
2019-06-12 13:28
Tro det eller ej, men vi kommer ha ett litet sommar uppehåll i år. Vi tänker oss att vi håller ett uppehåll redan nu veckorna 25,26 och 27. Träningen börjar igen tisdagen 9/7 vecka 28.
Så 3 härliga fotbollsfria veckor bjuder vi på!
Har varit en intensiv vår med många matcher och bra träningar.
Men bara för att vi har uppehåll så betyder inte det att träningen slutar! Vi ser gärna att killarna håller lite egenträning så som löpning eller annan aktivitet (E-sport är ingen träning ;) )
Detta för att inte tappa kondition mm dom byggt upp under våren.

//Tränarna
Två bra matcher
2019-05-25 14:24
Spelades i helgen.
Nu var inte jag med och kollade på torup matchen, men har fått till mig att det var en krigar seger med 4-3. Där sista målet lades i slut minuten sär den forcerades in i målet.
Matchen mot Värö spelades på en plan mitt i skogen, fördelen var väl att det var vindstilla 😂 Där visade killarna upp ett spel som visade motståndarna att vi kan spela fotboll. Bra löpningar, passen satt och det snackades. Även att vi ledde med 6-0 efter 2 perioder så slutade vi inte att spela som ett lag, vilket vi har sett tendenser på innan.
Matchen slutade 9-1 till Böljan och grabbarna åkte hemm trötta och glade och bjöds på 2 ärevarv i rondellen med bussen 😂
Bra kämpat alla killar och tack alla föräldrar för ert stöd på matcherna
Två tunga matcher
2019-05-18 17:19
Idag fick vi se två förluster. Fick även lära oss att prioretera vad vi ska lägga fokus på när vi spelar matcher. I första matchen la vi allt fokus på vad de andra laget gjorde och hur domaren dömde. En fysisk match där det smällde rejält, en del felbedömningar av domaren. Men våra killar la all energi på att klaga på detta istället för att ta tag i det.
I match 2 fick vi en lektion av FFF hur fotboll skall spelas, riktigt fint klapp klapp spel bjöd dom på. Tyvärr tappade vi markeringar vid 4 st hörnor som gjorde att vi fick snabbt ett par mål i ryggen. Men vad som vart riktigt kul att se i denna match va att våra killar kämpade vidare. Dom tänkte inte ge sig utan dom kämpade på som bara den. Fick cred ifrån föräldrar i fff om detta.
 Nu tar vi nya tag och ser fram emot 2 nya matcher nästa vecka.
Hemma premiär
2019-05-11 15:01
Vilken dag, vilka killar..
Vad dom kämpar och sliter, man kan inget annat än att vara stolt både som tränare och förälder.
2 matcher direkt efter varandra, det märks på killarna som dubblerade idag.
Men då stiger dom utvilade in och gör ett jätte jobb.
Markeringarna satt, pressade som vi övat på, snackade, skrek ja allt vi tränare vill se fick vi se idag.
Ett stort tack till er föräldrar som stod i kiosk och var matchvärdar!

Nu lutar vi oss tillbaka och njuter av en skön eftermiddag.
//Fredrik
Serie matcher
2019-04-29 09:44
Nu är alla serie matcher spikade och inlagda i sportadmin och fogis.
Som vanligt kommer det komma en kallelse till matcherna i god tid.
I år kör vi med två lag i olika serier, så alla kan räkna med minst en match i veckan.
För att kolla datum för matcher redan nu, kan ni gå in på "Matcher" i menyn till vänster.