Bli medlem i IF Böljan Falkenberg
IF Böljan P07

Välkommen till Pojkar födda 07!
Ett gött gäng grabbar som älskar spela fotboll och ha kul.
Vi tränar from vecka 42 Tisdagar ute på Falkenbergs IP kl 17:00-18:30, Söndagar 12:30-14:00 inne i Falkenbergs idrottshall. Vi kommer även sporadiskt slänga in lite löpträningar under vintern. Vid utomhus träningar så se till att grabbarna klär sig varm.

Vi hälsar nya som gamla spelare välkomna att spela och ha roligt med oss.

Har ni några frågor eller funderingar så hör gärna av er till oss.

Fredrik, Niklas, Hans och Fredrik

Laxacupen 2019
2019-07-29 12:01
Vilken helg..
Vi tog med ett gäng killar till årets upplaga av Laxacupen i Halmstad.
Där möttes vi av högtryck med sol och värme upp mot 35 grader, på sannarps arena där det var väldigt svårt att hitta skugga. I 4 dagar kämpade killarna mot värmen och väldigt bra motståndare, men inte ett klagomål hördes från någon.
7 matcher spelades där vi förlorade 4 och vann 3, men inte i en enda match slutade dom att kämpa utan krigade på för fullt.
För dom som inte var med på denna cup så kommer vi att anmäla oss till stafsinge cupen med, så att alla ska få möjligheten att spela en cup i år.

Nu blickar vi framåt höstens serie spel!
Välkommen
2019-07-23 17:46
Fredrik Fritz som ny tränare i laget!
Sommar uppehåll
2019-06-12 13:28
Tro det eller ej, men vi kommer ha ett litet sommar uppehåll i år. Vi tänker oss att vi håller ett uppehåll redan nu veckorna 25,26 och 27. Träningen börjar igen tisdagen 9/7 vecka 28.
Så 3 härliga fotbollsfria veckor bjuder vi på!
Har varit en intensiv vår med många matcher och bra träningar.
Men bara för att vi har uppehåll så betyder inte det att träningen slutar! Vi ser gärna att killarna håller lite egenträning så som löpning eller annan aktivitet (E-sport är ingen träning ;) )
Detta för att inte tappa kondition mm dom byggt upp under våren.

//Tränarna
Två bra matcher
2019-05-25 14:24
Spelades i helgen.
Nu var inte jag med och kollade på torup matchen, men har fått till mig att det var en krigar seger med 4-3. Där sista målet lades i slut minuten sär den forcerades in i målet.
Matchen mot Värö spelades på en plan mitt i skogen, fördelen var väl att det var vindstilla 😂 Där visade killarna upp ett spel som visade motståndarna att vi kan spela fotboll. Bra löpningar, passen satt och det snackades. Även att vi ledde med 6-0 efter 2 perioder så slutade vi inte att spela som ett lag, vilket vi har sett tendenser på innan.
Matchen slutade 9-1 till Böljan och grabbarna åkte hemm trötta och glade och bjöds på 2 ärevarv i rondellen med bussen 😂
Bra kämpat alla killar och tack alla föräldrar för ert stöd på matcherna
Två tunga matcher
2019-05-18 17:19
Idag fick vi se två förluster. Fick även lära oss att prioretera vad vi ska lägga fokus på när vi spelar matcher. I första matchen la vi allt fokus på vad de andra laget gjorde och hur domaren dömde. En fysisk match där det smällde rejält, en del felbedömningar av domaren. Men våra killar la all energi på att klaga på detta istället för att ta tag i det.
I match 2 fick vi en lektion av FFF hur fotboll skall spelas, riktigt fint klapp klapp spel bjöd dom på. Tyvärr tappade vi markeringar vid 4 st hörnor som gjorde att vi fick snabbt ett par mål i ryggen. Men vad som vart riktigt kul att se i denna match va att våra killar kämpade vidare. Dom tänkte inte ge sig utan dom kämpade på som bara den. Fick cred ifrån föräldrar i fff om detta.
 Nu tar vi nya tag och ser fram emot 2 nya matcher nästa vecka.